Napi horoszkóp szeptember 8. vasárnap

Napi horoszkóp szeptember 8. vasárnap – A hét utolsó napja csalódást hozhat néhány csillagjegynek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ha úgy gondolod, hogy egy feladat, amit el kell végezned, unalmas lesz, akkor valóban ezt fogod megtapasztalni. Ám, ha azt mondod magadnak, hogy csupa móka lesz, akkor élvezni fogod. A hozzáállás kérdése minden.

Bika

A kozmikus energiák emlékeztetni fognak rá, hogy az élet egy csodálatos kaland és minden nap tele van lehetőségekkel. Ha egyszer teljesen átadod magad ennek a gondolatnak, akkor sokkal egyszerűbb lesz olyan dolgot alkotnod, amely soká kitart.

Ikrek

Időnként úgy érzed, mintha az egész világ ellened lenne, ám ez távolról sincs így. Amikor képes vagy változtatni a negatív perspektívádon, megtalálod az okot, hogy újból örömteli légy.

Rák

Időnként túl gyanakvó vagy. Egy adott személlyel szembeni bizalmatlanság vissza fog tartani attól, hogy valami igazán új dolgot kipróbálj. Bizonyosodj meg róla, hogy nem árthat neked és ne foglalkozz tovább a témával.

Oroszlán

Egy pénzügyi dolog vagy egy üzleti ügy már nincs többé az irányításod alatt. Engedd, hogy az égi energiák munkálkodjanak az érdekedben és csakis arra koncentrálj, hogy jó dolgok érkezzenek az utadba. És úgy is lesz.

Szűz

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően nem sülhet el semmi rosszul. Légy vakmerő, kövesd a megérzéseidet és haladj abba az irányba, amelyet sugall neked.

Mérleg

Ideje megszabadulni azoktól az elképezésektől és berögződésektől, amelyeket az elmúlt években magadra szedtél, és amelyek már nem szolgálnak többé téged. A folyamatos változás és megújulás elkerülhetetlen, ha kiegyensúlyozott akarsz lenni.

Skorpió

A versengés bizonyos értelemben szórakoztató is tud lenni és te egészen jó is vagy benne, ám a kozmikus energiák most arra ösztönöznek, hogy ahelyett, hogy rivalizálnál, keresd a közös pontokat másokkal.

Nyilas

Ideális az idő arra, hogy újragondold az ambícióidat. Lehet, hogy arra következtetésre jutsz, hogy nem szükséges változtatnod semmin, hogy elégedett és boldog van a jelenlegi helyzeteddel. Ha mégsem, akkor pedig tegyél ellene.

Bak

Lehet, hogy alapvetően konzervatív vagy a természetedből fakadóan, ám megvannak a radikális pillanataid, amikor a kreativitásod az egekbe szökik és hosszú időn keresztül hajt előre. A mai nap hasonló lesz.

Vízöntő

Gondtalan hangulatodban leszel, ám ez nem jelenti azt, hogy fejest kell ugranod minden kockázatos szituációba, különösen pénzt illetően nem. Állj ellen a költekezés nyújtotta kísértésnek és ne vegyél meg olyan holmikat, amire alapvetően semmi szükséged.

Halak

A barátok, családtagok vagy kollégák gyakorlatilag bármit megtesznek érted, amire kéred őket, szóval ne fogd vissza magad. Jelenleg úgy fest, hogy nem csak szívességből teszik, de örömüket is lelik abban, ha boldoggá tehetnek.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL