Napi útravaló, és pozitív, lelki erőt adó idézetek

Napi útravaló, és pozitív, lelki erőt adó idézetek

Kedves Olvasónk!

“Nem az a lényeg, hogy mennyi időt töltöttél a földön, hanem az, hogy mennyi szeretetet és fényt hagytál itt mások számára.”

A mai reggel nem csupán a hét egy újabb napjának kezdetét jelenti, hanem egy új fejezetet a végtelen égi krónikában, ahol minden pillanatot egy különleges lehetőség áld meg, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és az Univerzum csodáihoz.

“A megbocsátás nem azt jelenti, hogy elfelejtjük a rossz tettet, hanem hogy nem hagyjuk, hogy a múlt árnyékai beárnyékolják a jelen fényét.”

Mint a hajnal első sugarai, úgy törnek be életedbe az új lehetőségek és kihívások is. Ebben a bőséges időszakban az ég segítő angyalai különleges figyelmet fordítanak a karma erejének megnyilvánulásaira. Készülj fel arra, hogy a következő napokban a karma tiszta tükrében megpillanthasd mindazt, amit a múltban vetettél, és most learatsz. Légy tudatos a cselekedeteidben, a gondolataidban és a szavaidban, mert mind mind hozzájárulnak az életed alakulásához.

“A csendben található meg a legnagyobb bölcsesség. Hallgasd meg a lelked halk suttogását, és kövesd az igazságot, amit rejt.”

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedves Fénylő Lény, a mai napon ébredj a tudatosság és a szándékosság frissességével. Engedd meg magadnak, hogy észrevegyd a körülötted lévő jeleket és üzeneteket, melyeket mi, az égi segítők küldünk számodra. Fogadd el a szeretetet, amit küldünk, és használd a karma erejét arra, hogy pozitív változásokat hozz az életedben.”

Legyen a mai nap az, amikor megérkezik hozzád a bölcsesség és a megértés fénye, kibontakoztatva előtted az Univerzum végtelen lehetőségeit. Az életadó energia átjárjon és vezessen téged a legmagasabb jó felé, miközben a karma pozitív hálójába fonódsz.

Ima a karma erejéhez:

“Kozmikus Szív, aki mindent lát és mindent tud, áldd meg ezt a napot az értelmes cselekvés és a pozitív gondolat erejével. Segíts nekem, hogy a karma törvényét becsülettel és szeretettel használjam, hogy az általam keltett hullámok gyógyítók és építők legyenek mind saját életemben, mind mások életében.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy a karma pozitív ereje által felvirágoztassuk ezt a világot. Hiszen mindenki életében eljön az a pillanat, amikor a megosztott szeretet és bölcsesség gyümölcsöt terem.

Szeretetben és fényben,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Angyali energiák és titkos módszerek: útmutató a spirituális kapcsolódáshoz

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével