Negativitás – diéta – a 4. hét energiája

A héten Őrangyalod üzent neked. Üzenete: haladéktalanul kezdj bele egy negativitás-diétába, hogy a pozitív események megsokszorozódhassanak körülötted, és a saját kezedbe tudd újra venni az életedet.

Őrangyalod arra figyelmeztet téged, hogy a sok negatív információ, ami nap, mint nap feléd zúdul, teljesen megtöltött téged. Aggódás és bizonytalanság vesz körül, és elmédben tobzódnak a félelemmel teli jövőképek. A média pedig csak árasztja a képeket, melyek tele vannak tragédiával. Fel szoktad magadnak tenni azt a kérdést, hogy miért is van ez? Miért főleg negatív információkkal vannak tele a hírek, a facebook, és sok más egyéb hírforrás? Hiszen pozitív hírek ugyanolyan számban előfordulnak a világban. Azért kapunk ennyi negatív információt, hogy rettegjünk. Mert csak azt az embert lehet irányítani, aki fél.

Én is – mint a spirituális emberek általában – folyamatosan meg akarom váltani a világot. Tagja vagyok több nemzetközi petíciós oldalnak, kutyákat mentettem ideiglenes befogadóként, és általában érzékenyen reagálok minden olyan igazságtalanságra, amit ez a világ bőven tálal nekünk.

Nemrégiben azonban voltam egy személyiségfejlesztő tréningen, ahol arról volt szó, hogy milyen káros az, mikor az ember már a facebook-kal kezdi napot, hiszen a nyílt és/vagy rejtett negatív információk beégnek már felkeléskor az agyadba, és csak csodálkozol, hogy miért történnek veled negatív dolgok. Mert burkolt formában előre programoztad ezeket, csak nem vetted észre. Szóval most a telefonom olyan távol van az ágyamtól, hogy reggel még véletlenül se tudjak érte nyúlni, és az információkkal kezdeni a napot. Persze úgy pislogok rá messziről, vágyakozva, mint az alkoholista a pálinkás butykosra, ami megerősíti bennem azt a tényt, hogy bizony, “fészbukolista” lettem fokozatosan, és elvonókúrára van szükségem. A függőség ezernyi formában jöhet és megfoszt téged a szabadságodtól.

Van egy csodálatos könyv, melyet előveszek, mikor nekem is töltődésre van szükségem, ez pedig a “Theodor: A félelem hatása az életre” című kötet, melyet egy médiumnak diktált le egy égi lény. Arról szól, hogy az emberek képesek aggódni a múlt, a jelen és a jövő miatt is, és ez a félelem zárja be számukra fantasztikus lehetőségek kapuját, melyeket meg sem látnak, amíg a félelem alacsony rezgésszintjén tartózkodnak. Theodor így nyilatkozik erről: “Mindenki csak azt adhat, áramoltathat, sugározhat, amije van, amivel megtelt és túlcsordult. Csak olyan körülményekkel találkozhat, amit kisugárzása révén megteremtett. Ezért nem mindegy, mivel van az ember csordultig tele. Légy ennek tudatában. Minden pillanatban eldöntheted, mit szeretnél adni a világnak – és ezzel egy időben az is eldől, milyen körülményekhez juttatod magad. Ha tudatosan szereted magad, szereted a világot is. Ha tudatosan szereted a világot, magadat is szereted. Ha tudatosan szereted bármelyiket, akkor rájössz, hogy a kettő Egy. Ekkor teljes lényedet átjárja a szeretet, megtelsz vele, kisugárzod, vagyis Szeretetben élsz: megérkezel.”

angyalszívMinden aggodalmad onnan indul ki, hogy elfelejtetted isteni mivoltodat. Isten gyermeke vagy, ezáltal csodálatos teremtőerőt kaptál. Ezt a teremtőerőt használhatod arra, hogy boldog és fantasztikus életet teremts magadnak, de arra is, hogy a béka popsija alá tornázd le magad. Csak rajtad áll. Rövid távon könnyebb elengedni a gyeplőt és azt mondani, hogy a körülmények áldozata vagy, mindent más döntött el veled kapcsolatban (karma, sors) ám ha valamit el akarsz érni, az csak úgy fog menni, hogy elfelejted azt, hogy “ez karmikus dolog, nincs rá hatásom”, és azt mondod: “én vagyok a felelős azért, hogy most ebben a helyzetben ülök”.

Vizsgáld azt meg, hogy ha kimondod egyik vagy másik mondatot, melyik tölt el erővel? Az, hogy áldozat vagy, és nincs választási lehetőséged, vagy az, hogy bizony hagytad kicsúszni a markodból a saját életedet, és most meg kell dolgoztatnod az izmaidat ahhoz, hogy újra felállj. Csak rajtad áll…

Őrangyalod a héten azt üzeni neked, hogy sokat segítene a mostani helyzeteden az, ha negativitás-diétát tartanál, és pozitív megerősítésekkel helyettesítenéd ezeket a negatív képeket, információkat. Kapcsold ki a tévét, a rádiót, ha éppen rémes híreket, eseményeket mutatnak be, hagyd egy kicsit békén a facebookot, és az internetet.

El sem tudod képzelni, hogy a szemeden keresztül milyen erős programozás zúdul be az agyadba. 

A héten nézz sok vígjátékot, nevess, sétálj, és használj gyakran pozitív megerősítéseket. A megerősítéseknek óriási hatalmuk van a negativitás felett… például írd ki a tükörre a következőt: “Őrangyalom vigyáz rám, és a héten csupa jó dolgot hoz az életembe”. Ugye felmelegedett a szíved? Mondd el hangosan ezt a megerősítést naponta többször is, és észre fogod venni, hogy nyugodtabb vagy, jobban érzed magad, és jobb dolgok is kezdenek történni veled!

Nyugodtan találj ki te is hasonló megerősítéseket, és használd őket gyakran, mikor letört vagy, nem látsz reményt, vagy mikor elkezdesz aggodalmaskodni a jövő miatt. Őrangyalod segít neked a héten abban, hogy gondolataidat magasabb rezgésszintre emeld.

Kívánok neked pozitív energiával és szeretettel teli hetet áldással,

Luna

Home