Nézd meg ezt a csodálatos szerencsehozó Buddha fejet, és indítsd be a szerencsédet a mai napra!

NÉZD meg a szerencsehozó Buddha fejet, és indítsd be a szerencsédet a mai napra!

Kedves Lelki Utazó,

Az életben vannak időszakok, amikor úgy érezhetjük, hogy szükségünk van egy kis szerencsére és támogatásra. A mai nap különösen ilyen, mert az Univerzum és az Angyali Erők mágikus áldásokkal készülnek a számodra!

Egy különleges kép van most előtted, a szerencsehozó Buddha fej, amely a szerencse, a békesség és a harmónia megtestesítője. A Buddha jelenléte segíti a lelkedet a szerencse és a boldogság energiáinak elérésében.

Az angyalok azt üzenik, hogy a mai nap legyen ez a központi szimbólumod, és fogadd be az életedbe a szerencse energiáját. Az alábbi ima segítségedre lesz:

“Drága Angyalok, köszönöm, hogy körülvesztek szeretettel és védelemmel. Kérem a segítségeteket, hogy nyitott lehessek a szerencse energiáira, amelyek most áramlanak hozzám a Buddha áldásos jelenléte által. Megengedem, hogy ez az energia betöltse az életemet, és kiterjedjen minden területre, ahol szükségem van rá. Köszönöm, hogy áldott vagyok. Ámen.”

Most, hogy elmondtad az imát, nézd meg a Buddha fejet, és érezd, ahogy a szerencse energiái betöltik a szívedet és a lelkedet.

Kedves Olvasónk, ne feledd, hogy a szerencse energiái nem csupán a fizikai jólétre korlátozódnak, hanem a lelki békédre és a kapcsolataidra is kihatnak. Használd ezt a napot arra, hogy elindítsd a szerencsédet minden területen!

Szeretettel és angyali áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

Ui: Az Univerzum végtelen szeretettel és bőséggel rendelkezik mindenki számára. Ne habozz megosztani ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek a szerencse és a békesség áldásaiban!

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK