Nézd meg, neked mit hoz 2019 második fele!Kosok, Ikrek, Oroszlánok örvendezhetnek, míg a Bikáknak felfordul az életük

Nézd meg, neked mit hoz 2019 második fele!Kosok, Ikrek, Oroszlánok örvendezhetnek, míg a Bikáknak felfordul az életük!

A 2019-es év a legtöbb csillagjegy számára nagyon sok meglepetést tartogat! Sőt, van, akinek komolyabbra fordul a párkapcsolata, az is lehet, hogy megkérik a kezét. Tudd meg, mi vár rád a következő évben.

Kos-Nagyon szuper lesz a 2019-es éved. Ha már régóta párkapcsolatban élsz, most komolyabbra fordulhatnak a dolgok. Ha egyedülálló vagy, megtalálhatod az igazit, akivel akár egy életre is tervezhetsz.

Bika-Az érzelmi életedben hullámvölgyekre számíthatsz, el kell fogadnod az egyszer fent, egyszer lent állapotot. Olvasással, vagy tanulással találhatod meg a lelki békédet.

Ikrek-Ha stabil párkapcsolatban élsz, lehetséges, hogy házassági ajánlatra számíthatsz ebben az évben. Nem lesz rózsaszín az egész éved, feszült pillanatok is várnak rád, de légy kitartó.

Rák-Ez az év számodra az önismeret, és a kapcsolataid rendezésének éve lesz. Nagy hangsúlyt fogsz fektetni az érzelmi életedre, ha eddig nem éltél párkapcsolatban most nagy az esély rá, hogy megtaláld az igazit. Tanuld meg kezelni úgy a helyzeteket, hogy közben ne sérts meg senkit.

Oroszlán-Nagy változások jönnek az életedben. Egy olyan személlyel fogsz találkozni, aki 180 fokos fordulatot hoz az életedben. Ő lesz az, akivel az egész életedet le akarod majd élni.

Mérleg-A 2019-es évben nagy figyelmet kell fordítanod az egészségedre, és a szakmai életedre. Jó, ha igénybe veszed a szűrővizsgálatokat, így könnyen megelőzheted a betegségeket. Kezdj el gondolkodni az életmódváltoztatáson, sportolj, táplálkozz egészségesebben.

Skorpió-Nagyon szerencsés lesz számodra ez az év, minden álmod teljesülni fog. Csak tervezd el, kérd, és valóra válik.

Nyilas-A szakmai életedben változásokra számíthatsz, ezzel párhuzamosan egy pár káros szokásodtól is megszabadulhatsz. Nagy eséllyel számíthatsz fizetésemelésre, vagy egy jövedelmezőbb munkakörre.

Bak-Tölts több időt a partnereddel, hogy harmonikusabb, és kiegyensúlyozottabb legyen a kapcsolatotok. Légy egy kicsit kedvesebb, odafigyelőbb, adj fel a túlzott büszkeségedből.

Vízöntő-Ha egyedülálló vagy, most találkozhatsz egy olyan személlyel, aki nagyon sokat fog jelenteni neked. Ha kapcsolatban élsz, akkor számíthatsz házasságra, vagy családbővülésre is.

Halak-Sok meglepetést tartogat számodra ez az év. Egy olyan emberrel találkozhatsz a múltadból, aki nagy hatással lesz az életedre. Légy óvatos, ha nem akarsz megint megsérülni


FORRÁS: https://www.minden-egyben.com/hirek/nezd-meg-neked-mit-hoz-2019-masodik-fele/2


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL