November 11.- Az év legnagyobb energiaáramlása következik, minden megkétszereződik!

November 11.- Az év legnagyobb energiaáramlása következik, minden megkétszereződik!

A mai nap egy nagyon különleges nap, hiszen november 11. a számmisztika szerint a 11:11 kombináció miatt sokat jelent.

A dupla tizenegy a számmisztika szerint dupla energiát jelent, így ez a napon a teremtő erő is megkétszereződik. Ideális jóslásra, szertartásra, mágiára. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megteremthesd végre mindazt, amire igazán, a szíved mélyén vágysz. Felkészültél?

A november 11 avagy 11.11 spirituális energiákat is közvetít. Az angyalok is szívesen üzennek ezen a számon keresztül. Amikor többször pillantasz az órára 11:11-kor, szinte biztosan különleges változás, lehetőség előtt az áll életed. Nem véletlen az sem, hogy november 11 az év legkülönlegesebb, egyben a legalkalmasabb napja a teremtésre, a mágiára. A spirituális erők megsokszorozódnak ezen a napon, így a vágyaid, a kéréseid is előbb találnak célba.

Érdemes máris felkészülnöd és kitalálnod, mit is szeretnél kívánni november 11-én, mi az, amit minél előbb meg akarsz valósítani az életedben. November 11-én minden lehetséges, és bármi megtörténhet. A kérésed teljesítéséhez használd a mágia erejét.

November 11-én mágiával teremthetsz

A mágia tökéletes időpontja mi más is lehetne, mint november 11-én 11 óra 11 perc.

  • Készíts elő papírt és íróeszközt, lazítsd el magad, majd amikor az óra 11:11-et mutat, 11 percen át írd le a lapra – egymás alá sorolva, címszavakban – a kéréseket, a kívánságokat, a szíved vágyát.

  • 11 óra 22 perckor fejezd be az írást, majd olvasd el, fusd át akár többször is a papírra vetett szavakat. Vajon melyik három kérés tölt el a legnagyszerűbb érzésekkel?

  • A három szót egy másik papírra írd le ismét, közben érezd azok energiáját. Írás közben töltsd meg a szíved pozitív érzésekkel. Miután elkészültél, tedd a kezed a szívedre, és mondd el hangosan vagy magadban a következő mondatokat: „Megengedem, és hagyom hogy a mai naptól áramoljanak ezek az energiák az életemben. Megengedem magamnak…” – például a boldogságot, a feltétel nélküli szeretetet, a pénzt, vagyis mindazt, amit a papírra írtál.

  • Most hunyd le a szemed, és képzeld el, amint ez a csodálatos 11-es energia felsejlik előtted, és vele együtt minden kívánságod megjelenik az életedben. Lásd és érezd át, hogy a vágyaid, a céljaid megvalósulnak. Éld át boldogságot, az örömet. A meditáció is pontosan 11 percen át tartson. Ha esetleg problémát okozna a vizualizáció, meditálás helyett egész mondatokban megfogalmazva írd le, amit meg szeretnél valósítani.

  • Végül nincs más hátra, mint köszönetet mondani, a vágyad teljesítéséért.

Ugye, máris sejted, a következő év micsoda lehetőségeket rejt magában, hiszen 2018 számjegyeit összeadva is pontosan tizenegyet kapsz…

Élj vele és használd a teremtő energiákat, alkosd meg a saját boldog világodat. Ez az időszak talán soha vissza nem térő lehetőségeket ígér.


forrás: https://www.tudasfaja.com/november-11-az-ev-legnagyobb-energiaaramlasa-kovetkezik-minden-megketszerezodik/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

error: A tartalom nem másolható!