November 19. Telihold, holdfogyatkozás – A múlt sebeinek begyógyítása

November 19. Telihold, holdfogyatkozás – A múlt sebeinek begyógyítása

A novemberi telihold óriási energiával robban az életünkbe, így érdemes kihasználni elengedő erejét. Az elmúlt hetek eseményei arra ösztönöznek bennünket, hogy forduljunk befelé, és lelkünkben keressünk válaszokat a felmerülő kérdéseinkre. Megfigyeltétek, milyen sokan hagyták itt a földet és tértek haza a napokban? Te erős vagy! Ha itt vagy, feladataid vannak!

Arra kérlek, értékeld át az idei éved. Megérkeztél oda, ahová januárban indultál? Ha nem, vajon hol akadtál el menet közben? Mi az a terület, melyen képtelen vagy előre lépni? Mi az a félelem, ami visszatart, amely szinte megbénít?

Gondold át kérlek, gyermekkorodban mikor éreztél így? Lehet, hogy bezárkóztál a veszekedések, a viták elől. Lehet, hogy átvetted szüleid negatív hozzáállását: -“Nekünk úgysem sikerül semmi”. Lehet, hogy elhitették veled, hogy semmihez nincs kitartásod… hogy nincs benned elég erő… hogy nem érdemled meg… És így tovább.

A megrettent kisgyermek még mindig ott él benned. Arra vár, hogy együtt érezz vele. Azt szeretné, hogy meggyógyítsd az érzéseit… hogy figyelj rá… hogy foglalkozz vele. Ha lelkileg kínzod magad, őt bántod tovább. Bármilyen beidegződések rabja is lettél, felül tudsz kerekedni szüleid korlátain.

Próbálj ráérezni, vajon mi ez a feszültség, ami úrrá lett rajtad?

Emlékszel rá, mi az, amit annyira szerettél volna hallani a szüleidtől? Mi az a mondat, amit csak ritkán, vagy sosem kaptál meg? Pedig annyira vágytál rá… Szeretted volna hallani, hogy fontos vagy? Hogy büszkék rád? Hogy te vagy a világon a legszebb?

Végy elő egy gyermekkori képedet, nézz a szemébe, és mondd el neki, amire annyira vágytál a szüleidtől. Hiszen annyit nélkülözött életében. Ígérd meg, hogy a következő két hétben törődni fogsz vele. Csinálj olyan dolgokat, amiket gyermekkorodban szerettél. Sétálj az esőben, ugorj a száraz levélkupacba, színezz, énekelj, táncolj, vagy vedd elő a kedvenc kártyádat.

Most légy te a szülő, aki megadja a kisgyermekének mindazt, amire vágyik. Ne feledd! Önmagaddal való kapcsolatod örökké tart! Nincs annál fontosabb, mint hogy elfogadd és szeresd önmagad!

Majd arra kérlek, kezdd el gyógyítani a benned élő kamaszt! Szedd elő az érzéseit, a gondolatait, éld meg újra! Dícsérd meg, szeresd őt, ahogy sosem tetted! Engedd, hogy kiöntse neked a szívét!

Nagyon fontos, hogy légy együttérző!

Ha sikerül meggyógyítani a múltadat és feltételek nélkül szeretni önmagad, semmi nem állhat az utadba. Még mindig van időd beteljesíteni azokat a célokat, amiket kitűztél az idei évre.

Engedd el a játszmákat, a drámákat, hidd el, hogy anélkül is tele vagy értékekkel. Igazán szerethető vagy, csak egyszerűen önmagadért! Csak figyelj a belső hangodra, és nyilvánítsd ki szabadon az érzelmeidet.

Döntsd el, hogy elengeded a múlt sérelmeit, a szüleid fájdalmait, a gyermekkorod drámáit, és átadod őket a telihold angyalának, hogy a fénybe emelhesse őket.

Te pedig emelt fővel, hálatelt szívvel és tiszta gondolatokkal nézel elébe a decembernek. Ne feledd! Mindegy, hol tartasz, pillanatok alatt megváltozhat bármi! Sok sikert kívánok neked!

A telihold meditációt itt találod: https://www.youtube.com/watch?v=YrY-GDNYSaM&t=1336s&ab_channel=Az%C3%A9bred%C3%A9shajnal%C3%A1n

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL