November 4. újhold: Változást hoz az életedbe

November 4. újhold: Változást hoz az életedbe

Az idei év egyik fő tulajdonsága a mozdulatlanság. Az eddigi hónapokban nehéz volt új dolgokba fogni, hiszen amit a tavalyi évben megvalósítottunk, az stabilizálódott be életünkben.

Sokszor érezhetjük, hogy akármennyire is igyekszünk, képtelenek vagyunk előre lépni. Beleragadtunk bizonyos helyzetekbe, és várjuk a megfelelő alkalmat arra, hogy ki tudjunk törni végre.

Az újhold energiái teret nyitnak most álmaidnak. Tetterővel ruháznak fel… Lehet, hogy a napokban úrrá lett Rajtad az elégedetlenség. Érzed, hogy nyitni kellene az új felé.

A mozdulatlanság egyfajta frusztráció érzését ébreszti bennünk, s talán megfogalmazódik, hogy ideje változtatni, ha nem akarjuk, hogy fejlődésünk lassú és unalmas legyen.

Bárhol is tartasz az életedben, tanulj meg örömöt lelni abban, amit csinálsz! Teljesen mindegy, hogy mi vesz körbe, tekintsd a fejlődés lehetőségének!

Ha bizonytalannak és lehangoltnak érzed magad, ne sajnáld az időt arra, hogy töltekezz! Vedd észre magad körül a szeretetteljes pillanatokat!

Ha fontos döntésre készülsz, tudd, hogy elérkezett a megfelelő pillanat! Ne halogass tovább, mert az élet csak halad, és egyre nehezebb lesz. A belső zaklatottság, a feszültség mind jelzés, hogy ideje másképpen élni.

Itt az idő a legfontosabbnak lenni a saját életedben és nem mások igényei szerint alakítani a mindennapokat. Ne feledd: mindezt nem önzésből teszed, hanem azért, mert megtanultad, hogy Te légy a legfontosabb az életedben. Ezzel mutatsz példát, és az örömöd tovább terjed majd azokra, akikkel találkozol utad során.

Ha valami rosszul sült el az utóbbi időben, ne okold magad. Kipipálhatsz még egy utat, amit megpróbáltál. Ha hibázol, azt jelenti, hogy próbálkozol. Sokkal jobb, mintha egyhelyben ülnél, és várnád a megváltást. Minden út során élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodsz, még azok által is, melyek zsákutcába visznek. Ezekre is szükség van a fejlődésedhez, pont ezért léptél rájuk. A megvilágosodáshoz hosszú, rögös út vezet. Büszkén haladj előre, bármit is választottál.

Nem az a fontos, hogy életed útja egyenes legyen, hanem hogy elhidd, minden érted történik… Minden szakadék, minden meredek hegyoldal hozzájárul a fejlődésedhez, csiszolnak, faragnak Téged. Egyre több megértésre lelsz, egyre inkább önmagadra találsz.

Veregesd meg a vállad a kemény munkáért! Jutalmazd meg magad a kitartásodért! Légy büszke arra, aki vagy. Vajon mikor néztél bele utoljára a tükörbe és mondtad: “-Büszke vagyok Rád”… ?

És még egy dolog: Ha van olyan gondolatod, melytől képtelen vagy megszabadulni, sétálj egyet a szabadban… Menj el egy tóba úszni, fuss az erdőben… Vagy csak egyszerűen ülj ki a teraszra és nézd a csillagokat. Hagyd, hogy az elméd hosszasan elidőzzön a kérdéseden. Hidd el, anélkül, hogy erőltetnéd a megoldást, a válasz magától megérkezik majd.

Ne szomorodj el, ha valaki csalódást okozott Neked. Az élet iskolája egy fontos leckét akar megtanítani Neked! Ha készen állsz rá, és kellő alázattal szemléled a helyzetet, meg fogod érteni az üzenetét.

Most az a fontos, hogy merj lépni, és ami az utóbbi időben fájdalmat okozott, tudd magad mögött hagyni.

Ne a hiányosságokra figyelj, csak tűzd ki a célodat és halajd feléje célirányosan! Hidd el, most sikerülni fog! Csak bízz magadban, és semmi nem lesz, ami megállítana Téged!

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL