November a nagy döntések és nagy változások ideje! Ezt hozza az év utolsó előtti hónapja!

November a nagy döntések és nagy változások ideje! Ezt hozza az év utolsó előtti hónapja!

Az év utolsó előtti hónapja nagy változásokat hoz és komoly döntések elé állít majd minden csillagjegyet!

Kos

Különösebb döccenők nélkül haladnak a dolgaid, képes leszel novemberben másokat is inspirálni, sőt, akár változtatásra rávenni. Nagyszerű ötleteidet hasznosítani is tudod, nem vesznek el valahol félúton. Több szem többet lát: oszd meg a gondolataidat másokkal is. Kosként szinte érthető, hogy most sem leszel maradéktalanul elégedett önmagaddal és a sikereiddel, folyamatosan többre vágysz. Ez nem gond, de ha meg tudnál elégedni a pillanatnyi helyzettel, talán jobbnak látnád a lehetőségeidet. Az anyagi ügyek most kevésbé érdekelnek. Szerencsére nem is kell velük sokat foglalkoznod, a pozitív változás magától érkezik a hónap közepén. A szerelem is megkörnyékez a hónap vége felé.

Bika

November eleje izgalmas és mozgalmas lesz, nem fogsz lazsálni. Ha mégis inkább a pihenés oldalára billented a mérleg nyelvét, tudd, sok érdekes dologról lemaradhatsz. Új ismeretségekre, barátságokra, üzleti kapcsolatokra lelhetsz, melyekből profitálhatsz – nemcsak erkölcsileg, hanem akár anyagilag is. Új tervek megvalósítására kiváló a hónap közepe, főleg akkor, ha az alapokat már régebben letetted. Emberi kapcsolataid most általában harmonikusak, ha még keresed az igazit, akkor minden esélyt megkapsz arra, hogy végre meg is érkezzen. Minden rejtett és nyílt vágyad teljesülhet, csupán meg kell fognod az élet gyeplőjét, és magadnak kell irányítanod a saját dolgaidat.

Ikrek

Szakmai előmenetelre vágysz? Jobb tanulmányi eredményekben bízol? Netán a saját vállalkozásodat kellene kimozdítani a holtpontról? Most mindenhez szabad utat kapsz, kifejezetten eredményes lehetsz november közepéig. Igazán elsajátíthatnál pár érdekes trükköt, melyek a te előrehaladásodat könnyítenék meg most és a jövőben. A telihold környékén, azaz november 17-e körül akad majd pár apró gond, amit leginkább olyan emberek okozhatnak neked, akik nehezen viselik a sikereidet. Sok akadályt gördíthetnek eléd, de ha szemfüles leszel, ki is kerülheted ezeket. Új ötletek megvalósításához a 26-a utáni időszak kedvez majd. A magányosok ekkor szerelemre is találhatnak.

Rák

Általában megfontolt, óvatos és lelkiismeretes vagy, ám novemberben ki kell nyitnod a szemed, hogy időben észrevedd, akad valaki, aki ki akarja használni a jóindulatodat, és alaposan félre akar majd vezetni. Légy szemfüles, gondolkodj reálisan, jelentősebb döntések esetén ne az érzelmek alapján válassz, hanem csakis a józan ész útmutatásával. A bizalmatlanság most nem szégyen, hanem kifejezetten hasznos dolog, ennek segítségével pedig időben leleplezheted azt, aki téged szemelt ki áldozatául. A hónap második felében bármibe is fogsz, azt sikerrel zárod. Ha anyagilag szeretnél gyarapodni, figyeld a lehetőségeket, mert lesznek bőven!

Oroszlán

Olyan sok lesz a tennivalód, hogy alig bírod utolérni magad. Állandóan tüsténkedsz, a lazításra pedig még gondolni sem mersz! A munka a fejed búbjáig ér – nemcsak szakmai téren, hanem bizony otthon is! Még az a szerencse, hogy nem szimplán kötelességből dolgozol vagy tanulsz, ezért a hónap közepén már elmondhatod, hogy megérte belefektetni az erőt és az energiát mindenbe. A jutalom is megérkezik, ami mindenért kárpótolni fog. Tetteidet és erőfeszítésedet siker koronázza. Ha úgy érzed, bőven megdolgoztál a pihenésért, akkor november utolsó harmadában találj erre módot, az égiek segítik a teljes kikapcsolódást és feltöltődést.

Szűz

November folyamán jelentős, számodra igen kedvező bolygómozgások lesznek jelen. Lehetőségeid száma hirtelen megtöbbszöröződik. Nem okoz benned félelmet, hogy az ismeretlenbe ugorj. Mindennapjaidat jó irányba terelik az égi hatások, a beragadt ügyeket ismét nagy intenzitással folytatod, a problémák számát lecsökkented, és az új kihívásokat tudatosan keresed. Fontos, hogy a nap neked is csak 24 órából áll, azaz ne vállald túl magad, nehogy elveszítsd a fonalat, és kizökkenj a kerékvágásból. A hónap második felében, különösen 17-e után ne tervezz komolyabb dolgokat, inkább pihenj.

Mérleg

Egy olyan hónap lesz ez, amikor a pihenés felejthető, a munka, a tanulás, a szellemi fejlődés viszont fókuszba kerülnek. Mozgalmas, sok jövés-menést igénylő hetek állnak előtted. Mindebben az a legjobb, hogy egy-egy dolgot több oldalról is meg fogsz közelíteni, így a végén kiváló döntéseket hozol majd. Számos jó ötlettel rukkolsz elő, és most nem is hagyod magad lebeszélni ezek megvalósításáról. Még az is lehet, hogy alkalmanként meg kell védened a terveidet, de ettől ne futamodj meg, ugyanis épp így lelhetsz támogatókra, akik hosszú távon egyengethetik majd az utadat. A hónap vége nem várt bevételt hozhat.

Skorpió

November legeleje hozhat zűröket, munkád terén és a magánéletedben is összeakaszthatod a bajszod másokkal, ugyanis az elképzeléseid teljesen szembe mennek másokéval. Az esetlegesen kialakuló viták mégis nagyon gyorsan megoldódhatnak, méghozzá úgy, hogy hajlasz a kompromisszumra, és erre ráveszel másokat is. Így a kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad, a te lelked pedig lenyugszik. Ha tanulsz, akkor most nagyon könnyen fogod elsajátítani az új ismereteket, érdemes novemberre vizsgákat időzíteni, ha ez megoldható. Ha dolgozol, a hónap második felében kedvező lehetőségekre számíthatsz, amiket érdemes kihasználni. Szerelmi ügyeid szintén jól alakulhatnak, nyisd ki a szíved.

Nyilas

Vegyes hatásokkal teli november vár rád, ugyanakkor mindent el tudsz végezni, ami csak a fejedben ötletként megfogan. Szükséged lesz bátorságra az új kihívásokhoz, őszinteségre a régi gondok megoldásához, mosolyra és egy csipetnyi humorra is. Ha ezeknek megfelelően alakítod a hónapot, nem lesz okod komolyabb panaszra. Tény, hogy a teliholdat követő két hétben sokkal mozgalmasabb lesz az életed: olyan lehetőségeket ígérnek a csillagok, amelyekre régóta vártál. Népszerű leszel, használd ki ezt az időszakot új ismeretségek, barátságok kötésére, és próbáld meg üzleti téren is kamatoztatni az eddig megszerzett tudásodat. Minden, aminek most rakod le az alapkövét, gyors haszonnal kecsegtet – erkölcsi és anyagi téren egyaránt.

Bak

A hónap nem fukarkodik a jóval, sőt, annyira sok élményben és örömben lesz részed, hogy többször is kételyeid támadnak, vajon tényleg lehet ekkora mázlid? Nos, segítünk! Igen, lehet szerencséd, ez a hónap kifejezetten sikeres periódusa az évnek, viszont az is igaz, hogy haladnod kell, nem lankadhat a figyelmed, és jó, ha készen állsz új kihívásokra, akár külföldi munkalehetőségre is. Jól teszed, ha időt szánsz a magánéleted fellendítésére is, beszélgess szeretteiddel, lepd meg őket apróságokkal, okozz örömöt. November második felének eseményei, lehetőségei hosszú távra megalapozhatják sikereidet – különösen szakmai téren. A már említett külföldi út vagy egy költözés lehetősége ejt majd gondolkodóba.

Vízöntő

Nagyszerű időszakot hoz a november, még szerencse, hogy a zorddá váló időjárás egyáltalán nem fogja elvenni a kedvedet semmitől. Most jött el az a pillanat számodra, amikor módosítani és formálni kell önmagadon, munkádon, otthonodon és legfőképpen emberi kapcsolataidon. Használd ki az adódó lehetőségeket, a sors sok dolgot tálcán kínál, bár tény, hogy a bátorságodat elő kell kapnod, másképp valószínűleg nem mersz majd belevágni a nagy változásokba. Azok a módosulások, amelyek ebben a hónapban történhetnek veled, hosszú távra meghatározóak lesznek számodra, és a következő hónapokban nem lesz ugyanerre alkalmad, tehát most kell cselekedned. A hónap eleje inkább a pénzügyeknek kedvez, november második fele a szerelmi sikereket hozhatja meg.

Halak

Nagyszerű hónap lesz a mostani, eljött a te időd, egy olyan pillanat, amikor így is, úgy is csak jó dolgok fognak veled történni. Természetesen most nem dőlhetsz hátra kényelmesen a fotelba, hanem épp ez a tudat adjon erőt ahhoz, hogy nagy dolgokat hajts végre. Lazítani ráérsz majd decemberben, most a turbó fokozat javallott! A hónap első felében építkezz, keress új lehetőségeket, oszd meg gondolataidat környezeteddel, és te is hallgasd meg mások terveit. Ha sokan összedugjátok most a fejeteket, a csapatmunka komoly eredményeket hozhat neked. November közepén olyan sokat ígérő konstellációk segítik utadat, melyek csak nagy sokára jönnek újra. Kár volna elvesztegetni lazsálásra, semmittevésre ezt az időszakot, arról már csak apró említését téve, hogy a szerelem is ott bóklászik körülötted.


forrás: https://www.tudasfaja.com/november-a-nagy-dontesek-es-nagy-valtozasok-ideje-ezt-hozza-az-ev-utolso-elotti-honapja/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL