Nyolc ok, amiért a te életedben is lennie kell egy Oroszlán csillagjegyűnek

Az Oroszlán csillagjegyhez tartozó személyekről gyakran az a kép él az emberekben, hogy önteltek, fenn hordják az orrukat, és még eléggé agresszívak is. Azonban nem csak ezek a tulajdonságok jellemzőek az Oroszlánokra, így következzen 8 érv, amiért megéri jóban lenni velük.

1. Büszkék a megvalósításaikra

Ha tudják, hogy elértek valamit, annak nagyon örülnek, és nem várják el másoktól, hogy örömódát zengjenek a tiszteletükre. Nincs szükségük mások figyelmére, elismerésére, ők értékelik saját magukat.

2. Nagylelkűek

Akinek szüksége van segítségre, támogatásra, számíthat az Oroszlán csillagjegyű személyre. Figyelmesek, tudják azt, hogy kinek mire van leginkább szüksége, és képesek visszaadni az illetőnek a hitét és az önbecsülését.

3. Szeretik a minőségi dolgokat

Legyen szó ruhákról, ékszerekről, számítástechnikai eszközökről, bútorokról, autókról, az Oroszlánok, ha tehetik a legjobb minőséget választják. Lehet, hogy ezek a termékek drágák, de időtállóak, így végül mindenki igazat ad nekik.

4. Remek vezetők

A magabiztosságuk, önbizalmuk teszi az Oroszlánokat jó vezetőkké, mert határozottan tudnak érvelni, átviszik az akaratukat, és az esetek többségében nagyon nagy sikert képesek elérni.

5. Felelősségteljesek

Mivel rendszerint több másik ember sorsa múlhat rajtuk, ezért nem szoktak felelőtlen döntéseket meghozni. Az Oroszlánok igenis tudják, hogy mit jelent a felelősségvállalás, hiszen bármit is tesznek, azért vállalják a felelősséget.

6. Érdemes adni a tanácsaikra

Ha megfigyelsz egy Oroszlán személyt érvelni, beszélni, akkor rájössz arra, hogy mindennek van alapja, amit beszél. Ezért lehet bátran kérni tőlük tanácsot, mert anélkül mondanak véleményt, hogy megsértenék azt, aki tanácsért fordult hozzájuk. És nem utolsó sorban ezek a tanácsok valóban jók, és érdemes megfogadni azokat.

7. Nagyon romantikusak

A szívük mélyén imádják a romantikus történeteket, egy szerelmes filmen képesek elérzékenyülni, meghatódni. Mindig szakítanak időt a romantikus hangulat megteremtésére, főként ha szerelmesek valakibe.

8. Hűségesek

Az Oroszlánok hűségesek, és nem csak a párkapcsolatuk tekintetében, hanem a baráti viszonyaikban is. Számukra az emberi kapcsolatok csak abban az esetben működnek, ha a tolerancián, az őszinteségen, a lojalitáson és a tisztességen alapulnak.

http://szabadonebredok.blog/nyolc-ok-amiert-a-te-eletedben-is-lennie-kell-egy-oroszlan-csillagjegyunek-84999


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL