Október 7. ÚJHOLD – Használd az újhold energiáit életed újraformálására és vedd a kezedbe MOST a sorsodat!

Október 7. ÚJHOLD – Használd az újhold energiáit életed újraformálására és vedd a kezedbe MOST a sorsodat!

Az októberi újhold felébreszti az új élet iránti szunnyadó vágyat. Egyre inkább elegünk van a megszokottból. Egyre inkább elegünk van régi életünkből. 

Bemutatunk 7 egyszerű lépést, amellyel alapjaiban változtathatod meg életed!

Erősítsd fel pozitív gondolataidat!

Használd a teremtő erőt, újhold kezdetétől fogva szentelj többszörös energiát a pozitív gondolataidra! A hold által kibocsátott frekvenciák hatással vannak az emberi érzelmekre, gondolatokra, vágyakra.

Engedd el a múltat!

Hagyd, hogy az újhold finomrezgései felszabadítsák benned a múlt történéseit, és engedd hogy magukkal sodorják az univerzumba, ezzel helyet teremtesz az új, pozitív érzelmeknek!

Bocsáss meg!

Az újhold erőteljes szubtilis rezgései, pozitív energiája erőt ad megbocsátani a múltbéli sérelmeidnek, így tiszta lappal kezdheted el életed újabb szakaszát! Engedd el a múltat, vegyél egy nagy levegőt és nyisd ki a jövőd kapuját!

Töltődj fel energiával!

Légy készen az energiák befogadására, meditálj, és használd kedvenc pozitív megerősítéseidet!

Szabadulj meg káros szenvedélyeidtől!

Ha azt tervezed hogy leszoksz a dohányzásról, vagy más káros szenvedélyedről, akkor teszed a legjobban, ha ezen a napon vágsz bele! Az univerzum készen áll hogy támogasson Téged minden jó dologban amibe újhold napján vágsz bele!

Méregteleníts!

Tarts egynapos tisztító kúrát, most itt a méregtelenítés ideje! Az áradó energiákat kihasználva most könnyebb nemet mondani a csábításra!

Kapcsolatok

Aki az újhold ideje alatt alakít ki új kapcsolatot, az hosszú, tartós együttlétre számíthat! Régi kapcsolatok most újratöltődhetnek élettel!

Add át magad az újhold erejének, legyen ez a megújulás és egyben az új életed kezdete!

Vedd kezedbe MOST az életedet!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL