Olyan partnert érdemelsz, aki megbecsüli az értékeidet

Olyan partnert érdemelsz, aki megbecsüli az értékeidet

Hogy milyen partnerre vágyunk? Nos, olyanra, aki ismer minket, és megbecsüli az értékeinket.

Olyan valakire, aki megmutatja nekünk, milyen, amikor igazán és őszintén szeretve vagyunk. Aki bebizonyítja nekünk, hogy a szerelem nem fájdalmas. Olyan társra vágyunk, aki le tudja bontani azokat a falakat, melyeket szívünk köré építettünk azért, hogy megvédjük a fájdalomtól és a csalódásoktól. Jöjjön valaki, akinek a legnagyobb félelme, hogy elveszít minket! Megérdemeljük, hogy olyan társunk legyen, aki nem fél felvállalni magát gyengeségeivel együtt! Aki tudja, milyen különlegesek vagyunk.

Valaki, akinek láttán felgyorsul a szívverésünk. Akire számíthatunk a legrosszabb napjainkon, aki mellett nem félünk csapzottnak, gyengének mutatkozni. Olyan társat, aki azért szeret minket, amilyenek vagyunk, aki nem akar megváltoztatni minket. Megérdemlünk egy türelmes, és figyelmes társat. Valakit, aki mellett nem lehet unatkozni.

Aki színt visz szürke hétköznapjainkba. Aki meghallgat, amikor panaszkodunk, aki vigasztal, ha kell. Egy partnert, akivel könnyebben jutunk át az akadályokon. Aki élvezi a velünk töltött időt. Akinek nem kell könyörögni, hogy ránk figyeljen.

Megérdemlünk egy lojális partnert, aki egyben a legjobb barátunk is lesz. Aki tiszteletben tartja a döntéseinket, de szól, ha szerinte rossz úton járunk. Egy partnert, aki ajándékkal lep meg. Aki kedves üzenetet hagy a párnánkon, ha hamarabb kell elindulnia.

Aki érezteti, hogy szeret. Aki megkér minket, üzenjünk, ha hazaértünk, mert biztonságban akar tudni minket. Aki nem felejti el az évfordulót, a születésnapot, és a hétvégére tervezett programot.

Valakit, akinek mi vagyunk az elsők.

Megérdemeljük, hogy ilyen partnerünk legyen.


FORRÁS:https://ketkes.com/olyan-partnert-erdemelsz-aki-megbecsuli-az-ertekeidet/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL