Orákulum horoszkóp 2019. szeptember 30. és október 6. között!

Orákulum horoszkóp 2019. szeptember 30. és október 6. között!

Szeptember utolsó napján nézzük mit üzennek Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái. Olvassuk figyelmesen el a heti előrejelzést, mert nem mindegy, hogy miként lépünk át az ősz második hónapjába.

Kos – Strength

Harmónia és erő fogja jellemezni ezt a heted, ilyenkor képes vagy bármit véghez vinni, semmilyen akadály nem állhatja utad.

A belső egyensúlyod megtalálása hatással lesz a külvilággal való kapcsolatodra is, mindenki csodálva fog tekinteni rád ezen a héten. A szeretet, tisztelet és elfogadás nagyon fontos szerepet játszik most az életedben. Sportolj, pihenj és táplálkozz egészségesen, hiszen ezek a dolgok szükségesek az egyensúly fenntartásához.

Bika – Bone Collector

Próbáld a teljes egészként szemlélni önmagad, koncentrálj a tökéletességre. Ne foglalkozz a régi sebek ápolgatásával, add át magad az új lehetőségeknek. Az egód vagy a lelked szavára hallgatsz inkább? Mindig van választási lehetőséged az életben, csak rajtad múlik, hogy a pozitívat vagy a negatívat választod. Változtasd meg az irányt, ne a múlton siránkozz.

Ikrek – Details, details

Itt az ideje, hogy tisztázz néhány homályos részletet az életedben. Próbálj kis lépésekben közelíteni a nagy egység felé, és akkor könnyen megkapod a kérdésre a választ.

Ha egy üzleti szerződést készülsz aláírni, vagy valamilyen komolyabb együttműködést tervezel valakivel, akkor nagyon figyelj a részletekre. A hangsúly, a testbeszéd és a mimika nagyon fontos támpont lehet ilyenkor.

Rák – Coming Apart

Ha valamit elvállalsz, mindig tartsd be az ígéreted, különben később számolnod kell a negatív következményekkel. Ha mégsem tudod megtenni, amit ígértél, időben szólj róla, ez így fair. Ez a hét tökéletes alkalom lesz a céljaid újratervezésére, most átalakíthatod a fontossági listát. A félelem helyett építsd be a bizalmat az életedbe, meglátod mennyivel közelebb kerülsz ezáltal a céljaid eléréséhez. Egy telefonhívás vagy egy e-mail segítségedre lehet abban, hogy megtudd, mi a következő lépés, amit meg kell tenned.

Oroszlán – Storm Fields

Ezen a héten kisebb érzelmi vihart fogsz átélni, ugyanis az eddig elfojtott dolgok most felszínre fognak törni. Ne aggódj, a felhők fölött úgyis mindig süt a nap. Várd ki türelmesen, míg lecsillapodik a lelked, és utána megújult erővel indulhatsz a céljaid felé. Rá fogsz jönni, hogy a stressz mennyire befolyásolja az életed, sok esetben te magad vagy a legnagyobb akadály, ami a fejlődésed útjában áll.

Szűz – Home

Jól érzed magad a bőrödben, most egyáltalán nem foglalkozol a külvilággal. Azok társaságát keresed, akik ugyanúgy gondolkodnak az élet nagy dolgairól, mint te. Ezen a héten nagyon felszabadult vagy, úgy érzed, megtaláltad a helyed a világban. A szeretet a legfontosabb dolog számodra, az otthon a legfontosabb hely, ahol biztonságban érzed magad. Ne ragaszkodj az anyagi dolgokhoz, vedd tudomásul, hogy egyszer minden elmúlik.

Mérleg – Wizard of Awareness

Tégy egy lépést hátra, és próbáld távolról szemlélni az életed, így könnyebben megoldást találhatsz a problémákra. Légy hálás a jó dolgokért, és ne csak a hiányosságokra koncentrálj. Fordulj egy kicsit befelé, meditálj, és így könnyebben meg fogod találni a választ a kérdéseidre. Az életben nagyon sokszor kell kompromisszumot kötnöd, de ne félj nem kell soha feladnod teljes mértékben önmagad.

Skorpió – Talisman

A bölcsesség segítségedre lehet abban, hogy megtaláld, melyek azok a tényezők, amelyek akadályokat gördítenek az utadba. Ezen a héten ösztönösen tudni fogod, hogy mit kell tenned, de megérzed azt is, hogy kik azok, akikkel szövetkezned kell a céljaid elérése érdekében. Ha megfontoltan döntesz, könnyen érhetsz el sikereket. Egyszer kell csak megtanulnod a leckét, utána minden sokkal könnyebb lesz.

Nyilas – Stuck in the Mud

Kissé nehezedre eshet, de be kell ismerned, hogy az eddig választásod nem a legjobb. Mindig van lehetőséged az újrakezdésre, ne add fel. Ne kritizáld és ostorozd magad, inkább vedd észre, hogy a te kezedben van a siker kulcsa. Vedd számba a gondolataidat, összegezd, hogy mi az az életedben, ami hasznos, és mi az, amitől ideje lenne már megszabadulni.

Bak – Golden Palace

Minden lehetőséged megvan arra, hogy teljesítsd álmaidat, ne mindig kívülről várd a segítséget. Élvezd az életet, hiszen, ha jól körülnézel, rájössz, hogy mindened megvan, amire szükséged van. Rá fogsz jönni, hogy az anyagi jólétnél mennyivel fontosabb a belső béke és a harmónia. Most nagy segítségedre lesznek a szeretteid, értékeld, hogy ennyi önzetlen ember van az életedben.

Vízöntő – Balancing Act

Készíts leltárt az életedben jelenlévő fontos és haszontalan dolgokról. Ne hanyagold el saját magad, egyetlen érzésed sem lehet annyira felesleges, hogy szőnyeg alá seperd. Alkalmazkodj a környezetedhez, fogadd el, hogy nincs hatalmad minden felett, van, amit nem tudsz megváltoztatni. Van néhány olyan személy az életedben, akik segítő szándékkal vannak jelen, vedd észre a pozitív szerepüket.

Halak – Dry Desert

A varázslatos pillanatok gyönyörűek és csábítóak lehetnek, de nem árt néha egy kicsit két lábbal állni a földön. Próbálj egy kicsit racionálisabb gondolkozni, döntéseidben néha elengedhetetlen az észszerűség. Fordíts egy kicsit nagyobb figyelmet a környezetedre, légy kedvesebb az emberekkel.

Gyakorold többet a hálát, mondj köszönetet mindazért, amid van!


forrás: https://filantropikum.com/orakulum-horoszkop-2019-szeptember-30-es-oktober-6-kozott/


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


A “Boost Positive Energy” pozitív változásokat hoz az életedbe, meditációs, gyógyító zene. Ez egy 8 perces nyugtató meditációs zene, amelyet tökéletesen alvás meditációra terveztek, eltávolítja az összes körülöttünk lévő negatív energiát, a tudatalatti akadályokat, megteremti a belső békét, gyógyulást, pozitív energiát hoz létre, enyhíti a stresszt és a depressziót. Vonzza a pozitív energiát, ellazítja a testet, elmét és a lelket.

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


10 perces megnyugtató, stresszoldó, gyógyító pihenés – elengedésre hangolva!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák, amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL