Őrangyalod neked is van! Íme a bizonyíték!

Őrangyalod neked is van! Íme a bizonyíték!

Mindannyiunknak vannak őrangyalaink, de az életünk első szakaszában fokozatosan szükségünk van olyan támogatókra, akik magabiztosságot adnak és segítenek megnyugtató helyet találni nekünk az életben.

Az egyes zodiákus-jelekben szültetettek valamennyien más őrangyaltól remélhetnek támogatást, persze amennyiben készen állnak rá.

1. A Kosokra Malchidiel őrangyal vigyáz, ő fékezi indulatosságukat, segít nekik lecsillapodni és türelmet tanulni. Ehhez azonban arra is szükség van, hogy legyenek olyan időszakok, amikor a gyerek elég nyugodt a segítség elfogadására.

2. A Bikákat Aszmodel segíti elrugaszkodni a valóság talajáról, szárnyalni egy kicsit a vágyaik után, de csak akkor tud rajtunk segíteni, ha tisztában vannak az álmaikkal és készek oldani merevségükön.

3. Az Ikrek olthatatlan kíváncsisággal és tudásszomjjal élnek és a saját érdekükben hajlamosak keresztülgázolni másokon. Őket Ambriel támogatja abban, hogy kivárják a sorukat és törtetés helyett együttműködéssel érjenek célt.

4. A Rákok lelkileg túlfűtött, túlérzékeny lelkek, s erős intuícióik révén fogékonyabbak a nem látható erők támogatására. Nekik Muriel segít valóra váltani álmaikat.

5. Az Oroszlán szülött öntudatos, udvarlásra vágyó lélek, róla Verchiel őrangyal gondoskodik, hogy ne képzeljen magáról mást, illetve ne várjon el az élettől többet, mint amit megérdemel.

6. A Szűz gyermek ésszerű, óvatos, ugyanakkor hajlamos a szűklátókörűségre. Hamaliel angyal segíthet enyhíteni a merevségen, azzal, hogy lazaságot és spontaneitást ad neki.

7. A Mérleg határozatlan, de örökösen a békét keresi. Zuriel őrangyal határozottságra sarkallja és világossá teszi előtte a céljait, illetve az azokhoz vezető utat.

8. A Skorpió gyerekek erőteljes kapcsolatban állnak a spirituális eszmékkel, ők maguk is sok ilyen vonást mutatnak. A Rákok és Halak mellett ők tudnak a legjobban együttműködni őrangyalukkal, azaz Barbiellel.

9. A Nyilas könnyen ismerkedik, kommunikál és mindenre nyitott szemléletű. Adnachiel őrangyal segít neki abban, hogy ne vesszen el az ideái között és képes legyen praktikusan, materiális alapokon gondolkodni az életben.

10. A Bak gyerekek sok szempontból a Nyilas fordítottjai, s éppen abban van szükségük támogatásra, hogy képesek legyenek elrugaszkodni röghöz kötött szemléletüktől. Őrangyaluk, Hanael arra tanítja őket, hogy nyitott szívvel, merészebben és találékonyabban éljenek.

11. A Vízöntők jól kommunikálnak és óriási a tanulási vágyuk, de sokkal racionálisabbak annál, semmint értenék őrangyaluk, Kambiel jeleit. Pedig, ha olykor lélekből cselekednének ésszerűség helyett,hamarabb célba érhetnének.

12. A Halak közel érzi magát a misztikus lényekhez, ő az, akik szinte keresi égi támogatói közelségét. Barakiel angyal segít féken tartani túlzott ábrándjait, ugyanakkor elegendő erőt ad neki az önálló cselekvéshez.


FORRÁS: https://ketkes.com/orangyalod-neked-is-van-ime-a-bizonyitek/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL