Örömvirág hétfői angyali üzenete: Higgy az emberek jó szándékában!

2017.05.29. – Még ma sem a gondolkodás, hanem az érzelmek játsszák a főszerepet, és erről üzennek az angyalok is. Égi segítőid azt kérik, hallhass az érzéseidre, és figyeld, mit üzennek Neked!

Ahogy az elmúlt hétvégén, úgy még ma is kiemelt fontossággal bírnak az érzelmeid. Na nem, mintha más napokon nem volna jelentőségük, de most olyan felismeréseket hozhatnak, amelyeket éppen a gondolataiddal zártál el eddig magadtól.

Mindenkivel előfordul, hogy illúziókat épít fel magában, mert úgy könnyebb, egyszerűbb és konfliktusoktól mentesebb az élete… egy darabig. Ám az illúzióid egy idő után elkezdenek lebomlani, mert a valódi érzéseid nem engedik, hogy hazugságban, önámításban tartsd magad.

A Hold még mindig a Rák jegyében van a nap nagy részében, és ez a hatás továbbra is érzékennyé teszi a legtöbb embert. Hallgass az érzéseidre, mert mindig megmutatják, hogy merre menj és mivel foglalkozz! A negatív érzések is fontos útjelzők. A félelmek például rámutatnak az elakadásaidra, megmutatják, milyen területtel kell dolgoznod. Ha valamivel vagy valakivel kapcsolatban például hiányérzeted van, akkor menj bele abba, hogy mit adna, a megléte, és mit vett el Tőled az, hogy jelenleg nincs jelen az életedben!

Az érzések felismerése egyesek számára komoly nehézségekbe ütközik, ezért a test átveheti a feladatot, hogy valami fontosra rámutasson. Például a valaki iránt érzett szeretet melegséggel önti el a mellkasod, az erős kötődést egy másik személyhez, a napfonat csakrádban érezheted. Ha undorodsz egy személytől, vagy helyzettől, az hányingerrel járhat, ha valaki idegesít, attól megfájdulhat a fejed, ha hiányzik valaki, akkor olyan, mintha egy lyuk lenne a szívednél, amikor Rá gondolsz…

Nem feltétlenül kell megvárnod, hogy a tested jelezzen, hiszen az érzelmeiddel úgyis szembe kell nézned. Tudod… halogatni lehet egy darabig, aztán jön a robbanás, és a látszólagos nyugalmas életed egy perc alatt fenekestül felfordul. Nem lenne jobb ettől megkímélni magad és a többi érintettet?

Ma (és nagyjából egész héten) van egy másik hatás is, amelyre nem mondhatnánk, hogy megkönnyíti a helyzetedet, ámbár jó, ha tudsz róla, mert legalább segít a megértésben. Ez a Mars és a Szaturnusz oppozíciója. Amikor ez a két erőteljes égitest szemben áll egymással, azt érezheted, hogy mások akadályoznak, az utadba állnak, hátráltatnak, sőt, akár azt is megtapasztalhatod, hogy keresztbe tesznek Neked. A mérték attól függ, hogy éppen Te hol tartasz az aktuális ügyeidben. Ha olyan szerencsés vagy, hogy ezt a témát már kidolgoztad, és képes vagy minden helyzetben hinni és bízni az emberek jó szándékában, akkor nincs okod aggodalomra! Ha viszont általánosságban az a tapasztalatod, hogy az emberek nem segítik egymást, hogy nincs a munkahelyen kollegialitás, akkor kösd fel a gatyád! Ez a hatás könnyen elerőtleníthet, ha nem vagy elég tudatos.

Ne hidd el, hogy a körülmények áldozata vagy, mert amint elhiszed, azzá is válsz! Most nem ellenálló energiák kellenek, hanem a hit abban, hogy nincs szükséged akadályokra! Most fontos, hogy képes legyél az erődet harc nélkül is mozgósítani, és amikor fennakadást tapasztalsz, használni. Egymásnak feszülő energiák kereszttüzében érezheted magad, ha most sajnálni kezded magad a kialakult helyzetért, vagy ha túlságosan dühös leszel. Figyeld az érzéseidet, a negatívakat engedd ki (például légzőgyakorlatokkal), a pozitívakat pedig növeld minél nagyobbra azzal, hogy tudatosan rájuk hangolódsz!

Nyugalmas, szeretettel teli napot kívánok Neked!

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL