Örömvirág keddi Angyali üzenete: Kapcsolatok (át)rendeződése

2017.06.06. – Ma Rafael arkangyal üzenete a kapcsolataid minőségéről szól. Fontos, hogy akár házasságról, akár titkos viszonyról, akár beteljesült, akár plátói szerelemről vagy éppen barátságról van szó, abban minden érzelem le legyen tisztázva minden érintett részéről. Erre eddig vajmi kevés esély volt, köszönhetően a Vénusz bolygó elmúlt bő fél évnyi Canossa-járásának.

Jó hír, hogy a társas kapcsolatok, a szerelem, a kreativitás és a pénzügyek jelölője ma jegyet vált, ráadásul hazai terepre érkezik, a Bikába. Ez az égi helyzet segíthet abban, hogy reálisabban lássuk az életünk érintett területeit, azaz a nagy drámázások időszaka most átmenetileg szünetel. Azonban figyelned kell, hogy át ne ess a ló túloldalra, mert most hajlamos lehetsz beleülni az anyagi biztonság egó simogható illúziójába, és esetleg túlságosan elkényelmesedsz! Most nem az a feladat, hogy a könnyedebb energiák beköszöntével tudomást se vegyél arról, ami még mindig megoldatlanul várakozik! Most sokkal inkább az önértékelés és önbecsülés felébresztése, és az a cél, hogy az anyag(iak)hoz való túlzott ragaszkodás nélkül, a szabadságod megőrzése mellett tudd rendezni az ügyeidet!

A Bikában járó Vénusz idején a saját kényelmed nagy prioritást élvez, ugyanakkor ez életöröm iránti igényed is megnövekedhet, ami akár kellemes magánéleti tapasztalatokkal ajándékoz meg. Ilyenkor jellemző, hogy a meglévő kapcsolatok stabilizálódnak, a párt keresők pedig jó eséllyel botlanak bele egy megfelelő partnerbe. (Persze ne feledd, ez csak akkor igaz Rád, ha épp nem egy széteső kapcsolatot próbálsz erőn felül egyben tartani, vagy szingliként felkészültél az új kapcsolat befogadására!)

Egy másik jegyváltás is éppen erre a napra esik, ez pedig a Merkúr bolygóhoz kötődik, ami szintén saját minőségébe érkezett, az Ikrekbe lépve. Két hétig tart az a könnyed helyzet a kommunikációban, ami szintén nagyot lendíthet a fent említett kapcsolati rendeződések terén. Mivel a Merkúr ebben a jegyben érzi magát a legjobban, mindent, ami ide kapcsolódik, most extra lendülettel és pozitív energiával lát el. Így könnyebb tanulni (jó hír a vizsgázóknak!), új ismeretet szerezni, érdemes előadásokon, tanfolyamokon részt venni. Jó alkalom van most megbeszélni és letisztázni, de még a szerződések tető alá hozatala is egyszerűsödik.

A mai üzenettel érkezett angyalkártya a Téged foglalkoztató jelentőségteljes kapcsolatról is szól. Rafael arra kér, hogy kommunikálj a másik féllel, és növeld a bizalmad a kapcsolatotok iránt. Tudod, és érzed, hogy nem fordíthatsz Neki hátat, mert sokkal fontosabb szerepe van az életedben annál, minthogy ezt megtedd. Biztonságos most megbeszélni magaddal és Vele is a korábban kialakult nézeteltérést vagy félreértést. Hidd el, meg fogsz könnyebbülni…!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL