Örömvirág szerdai angyali üzenete: Állíts fel fontossági sorrendet!

2017.05.31. – Ma Metatron arkangyal üzenetével érkezem Hozzád, aki arra kér, hogy állíts fel fontossági sorrendet! Ha szeretnél haladni és fejlődni, nem veszhetsz el a részletekben, hanem a lényegesre kell fókuszálnod!

Az egykor földi emberként élt arkangyal abban segít, hogy a valóban fontos dolgokra figyelhess, és támogat az átmenetek,  átalakulások idején. Márpedig ebből bőven kijutott az utóbbi időben….

Tedd fel magadnak ma ezeket a kérdéseket: Mi az, ami igazán lelkesít? Mi önt el valódi szenvedéllyel? Hol és mivel kapcsolatban éreztem igazán mély szeretetet, elfogadást? Mi az, amivel napi szinten már nehezen tudok kapcsolódni?

Doreen Virtue

Érdemes felírnod egy papírra a megoldandó feladatokat és helyzeteket (nem csak azt, ha valamit otthon meg kell javíttatni, de azt is, ha a kapcsolatodat kell valakivel rendezni), és rangsorolj! Méghozzá az érzéseid mentén! Figyeld meg, milyen érzelmek ébrednek fel Benned akkor, amikor egyesével ráhangolódsz a listádon szereplő feladatokra! Arra is figyelj, hogy hol jelenik meg az elutasítás, a közöny, vagy a félelem, mert ezek azt is jelezhetik számodra, hogy valamivel nem akarsz szembenézni, és szabotálod a vele való foglalkozást.

Ma pontosul be a Merkúr és a Plútó trigonális kapcsolódása, ami éppen azt támogatja, hogy képes legyél a lényegeset a lényegtelentől megkülönböztetni, és segít a megoldandó feladatokra koncentrálni. A Merkúr ráadásul a Bika jegyében jár, ami termékeny ötletekkel és hasznos gondolatokkal ajándékozhat meg, így összességében a mai napon könnyebben jöhetnek a megoldások.

A tegnapi üzenetben is szereplő energiák a Mars és az Uránusz szextilje hatására még ma is, sőt, egész héten jelen vannak, ami igazán jó hír, hiszen lendületet adnak valami új elindulásának és a régi, túlhaladott minták elengedésének.

Ha ezt a két erőteljes bolygóhatást egyben figyeljük, akkor láthatod, mekkora lehetőség van ezeknek a napoknak az energiájában. Ha van valami, amit szeretnél elindítani, akkor ahhoz most rengeteg jó ötlet, inspiráló és előrevivő gondolat és nagy támogatás érkezhet.

Kérd a Teremtőt, hogy küldje el Hozzád Metatron arkangyalt! Kérd, hogy segítsen téged a teendőid rangsorolásában, a megfelelő fontossági sorrend kialakításában, és a szükséges cselekvések megszervezésében. Meglásd, sokkal könnyebb lesz, mint gondolnád, és nem fogsz annyi akadályba ütközni, amint eddig.

Könnyed, de eredményes napot kívánok!,

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL