Csütörtöki angyali üzeneted Örömvirágtól: Női és férfi energiák egyensúlya

2017.06.01. – Ma Zadkiel arkangyal üzenetét hozom Neked az egyensúlyról. Most a női és a férfi energiák kiegyenlítődésére, valamint a sötét és fényes oldalunk kiegyensúlyozására van lehetőség.

Megérkezett június első napja, és kezd egyre könnyedebbé válni a körülöttünk lévő tér energiája. Ez nem jelenti azt, hogy egy csapásra minden megoldódik, és nincs több nagy feladat! Azt jelenti, hogy azok számára, akik nem szabotálták el az elmúlt hónapokat, akik lemerültek lelkük mélységeibe és nem csak sajnálták magukat, hanem, megtették a megfelelő (és nem a legegyszerűbb!!!) lépéseket, azok fokozatosan fellélegezhetnek. Számukra hamarosan beérik a gyümölcs, érkeznek az új lehetőségek és az élet jól megérdemelt ajándékai. Aki viszont halogatott, annak a napsütéses nyár sem ad különösebb felszabadulást.

Most a túl erőteljes, akarnok jellegű, “csakazértis” típúsú férfias energiák lecsillapítására, és a Férfi minőség kiegyensúlyozására hív a Mars és a felszálló Holdcsomópont 60 fokos fényszöge. Továbbra is erős marsikus energia van jelen, azonban ezt nem szabad belefeszülő ellenállásra fordítanod, sokkal inkább azt az erőt tanácsos kivenni belőle, ami segít a problémáid megoldásában, ami kitartást ad, de nem generál harcot senkivel és semmivel. Nem az a Férfi, és nem az az erős, aki valami ellen megy! Az erő határozott, de szelíd birtoklása sokkal férfiasabb, mint a kakaskodás!

A másik oldalon a női energiák is változnak a Vénusz és az Uránusz együttállása hatására. Az Uránusz  a korlátok meghaladását jelképezi, így az eddig visszafogott, megnyilvánulni nem tudó minőségek végre elindulhatnak, és a nőiség ott is szépen kibontakozhat, ahol mostanáig nem tudta magát megmutatni. Most sok Hölgy kezdi meg valódi virágzását, nyitja meg szívét és lelkét, ami a férfiak egyensúlyra találásával együtt akár csodás kapcsolódásokat is hozhat. A Vénusz és az Uránusz mostani kapcsolódásában váratlan lehetőségek bukkanhatnak fel társasági és anyagi téren, nagyobb lehet a szabadság és az izgalmak iránti vágyunk. Ez a bolygóállás most a Kígyótartóban lévő Szaturnusszal is kapcsolódik, ami egy emelő, gyógyító energiát ad a következő napoknak. Ez az emelkedés is erősen fókuszál minden vénuszi minőségre, azaz a kapcsolatokra, a kreativitásra és a nőiségre.

Zadkiel arkangyal mai üzenete az egyensúlyról egy másik fontos dologra is ráirányítja a figyelmet, ez pedig a bennunk lévő fény és árnyék kiegyensúlyozása. Asztrológiai szempontból erre a Nap és a Lillith oppozíciója, azaz szembenállása inspirál. A feladat most észrevenni, hogy mi a Te Nap minőséged, amiben ragyogni, fejlődni és emelkedni tudsz, és mi az árnyékos oldalad, ami lehúz, visszafog, nehezít. Ehhez a folyamathoz is nagyfokú bátorság és őszinteség kell.

Erőteljes minőségi emelkedésben lehet részed, ha megfogadod az angyalok és a bolygók mai üzenetét, és dolgozol az energiáid kiegyensúlyozásán. Hívd segítségül ehhez Zadkielt, és kérd a Teremtőt, hogy küldjön más angyalokat is, akik támogatni tudnak téged a felismerésben és a cselekvésben!

Szeretettel,

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL