Ősz: A visszahúzódás időszaka

Ősz: A visszahúzódás időszaka

Csodás, ahogy ősszel a természet visszahúzódik, megpihen. Mivel mi, emberek analógok vagyunk a Földdel, mi is visszahúzódásra vágyunk. Egyre inkább késztetést érzünk arra, hogy megtaláljuk saját békénket, nyugalmunkat. Az idei év a kényszerpihenőkről is szól, szerintem ez ősszel sem lesz másként.

Az idei nyár intenzitása senki számára nem kérdőjelezhető meg. Talán érezzük, hogy minden megtörtént, ami csak megtörténhetett… Váratlan, hirtelen események, sorszerűnek tűnő próbatételek.  Rá kellett éreznünk, kinek és minek van helye továbbra is életünkben. Próbára tették türelmünket és elkötelezettségünket saját életünk iránt.
Higgy benne, hogy amiket látszólag ok nélkül vett el Tőled az élet, az nem szolgálta a fejlődésedet! Bár lehet, hogy csak hosszútávon tisztul ki előtted, hogy az események mind a javadra válnak.

Érezzük, hogy most valami végleg megváltozik. Valami a végéhez közeledik. Ez a természet rendje. Ami megérett az elengedésre, intsünk neki búcsút.

Az ősz energiája arra ösztönöz bennünket, hogy újra átértékeljük emberi kapcsolatainkat, céljainkat, önmagunkkal való viszonyunkat. Ami nehéz, ami teher, ne cipeljük tovább az úton. Köszönjük meg, hogy életünk része volt, és engedjük szabadjára. Akár egy helyzetről, akár emberi kapcsolatokról van szó. Mindkettőtöket felszabadítod ezzel. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted többé. Annyit jelent, hogy nem tartod magad és a másikat szenvedésben a függőségeddel. A szeretet örökre megmarad. Amint készen álltok arra, hogy ne a játszmák éltessenek Benneteket, akkor lesztek készen a kapcsolódásra. Addig mindenki a saját sérüléseit gyógyítja.

Ha úgy érzed, bármely emberi kapcsolatod érdemes arra, hogy meggyógyítsd, akkor ne késlekedj. Őszzel sokkal inkább vágyik mindenki a kötődésre, stabilitásra. S még ha el is választott a sors Benneteket a nyáron, most újra éledhetnek az érzések.

Ősszel az energiák gondolkodásra, befelé fordulásra, önértékelésre késztetnek. Ösztönösen érezzük, hogy nemsokára ideje újjászületni, de addig is meg kell szabadulnunk mindentől, ami már nem tartozik hozzánk. Jobban vágyunk az otthon melegére, a stabilitásra.

Sokan érezni kezdik, hogy eljött az önmegvalósítás ideje. Felébred az igény a kiteljesedésre. Egyelőre a feladat abban van, hogy ráérezz, merre szeretnél menni. Ne aggódj azon, hogyan valósítod meg, csak tudd kristálytisztán, mit szeretnél. Azért is fontos, hogy irányt adj utadnak, mert a 2021-es évben végre fellélegezhetünk, és amiért az előző években dolgoztunk, végre megmutatkoznak a fizikai világban. Így januárban már nem a nulláról indulsz majd.

A kreatív energiáid is szárnyalni fognak, ha nem nyomod vissza őket. Ha késztetést érzel arra, hogy táncolj, rajzolj, díszíts vagy akár főzöcskézz, akkor kövesd a szíved! Bármilyen kreatív tevékenység gyógyítja a dühöt, a haragot, a félelmeket. Oldja a stresszt!

A következő hetekben érdemes a szabadba menni, jó nagyokat sétálni, kirándulni. A természeti elemek mind-mind segítik az elengedést. Egy különös próbatételnek éljük meg ezt az időszakot, hiszen évtizedes blokkok mutatkoznak meg, réges-régi fájdalmak lobbannak lángra, amiket nem tudunk már visszanyomni. Láthatóvá válnak, hogy meggyógyítsuk őket. Ha teheted, tölts időt egymagadban a levegőn. Lélegezz mélyeket és mondd ki, mi mindent szeretnél elengedni, amire már nincs szükséged. Fújd ki erőteljesen a levegőt. Majd amikor újra belélegzel, hívd magadba mindazt, amire vágysz. Meglátod, milyen boldogan fogsz hazatérni.

Ha eleget dolgozol magadon, ez a néhány hét stabilitást hozhat életed minden területén, ahol már nem húznak vissza blokkjaid. Ahol még vannak tisztogatni való energiák, begyorsulhatnak. Felgyorsul a tisztulás. Éppen ezért ne ijedjen meg senki, ha a semmiből törnek elő ehhez kacsolódó testi tünetek, mint pl. a végtagok zsibbadása, a gerinc és a kezek-lábak fájdalma, homályos látás, bőrviszketés, kiütések, emésztőrendszeri panaszok (főleg amik az elengedéssel kapcsolatosak: puffadás, hányás, hasmenés, székrekedés), merevség, torokfájdalmak, köhögés, tüsszögés, váladékozás, mozgásszervi panaszok.

Ennek a nehéz időszaknak a jutalma a lelki stabilitás elérése lehet, amiben megérzed, hogy minden úgy jó, ahogy van… Feléled Benned a vágy, hogy végre igazán Öngamadra találj. Már nem az lesz a fontos, hogy valakitől szeretetet kapj és bepótolja, ami hiányzik, hanem hogy megbékélj saját magaddal. Rálépj arra az útra, ami valóban a Tiéd, harmóniába kerüljön tested és lelked. Elengedsz mindent, ami lehúz, és megbékélsz az életeddel. S ha igazán önmagad vagy végre, meg tudod élni a szerelmet is teljes önvalójában.

Azt tanácsolom Neked, hogy hívd elő a Benned élő gyermeket, akiről oly régen megfeledkeztél. Azt a kisfiút/kislányt, aki még annyira tudott örülni a hulló faleveleknek, az avar ropogásának. Aki még értékelte a forró almáspitét, és egy öleléstől végtelenül boldognak érezte magát. Öleld meg ezt a kisgyermeket, hogy tudja, nem feledkeztél meg róla. Ha meggyógyítod a kapcsolatodat vele, egyre kreatívabban oldod meg a feladataidat. Ha tudsz újra olyan lenni, mint gyermekkorodban voltál, életre kelnek a teremtő energiáid, meglátod!

Végy egy nagy levegőt, és merj lépni! Az idei ősz nehéz lesz! Amikor azt gondolod, már ennél rosszabb nem lehet, akkor már jön is a következő megoldandó feladat! Igen, soknak fogjuk érezni!

De tudd, hogy már látni a fényt az alagút végén! Már nem tart sokáig a próbatételek sorozata. Januártól egy sokkal könnyebb időszak következik! Tudod, ahhoz, hogy elérd a reggelt, keresztül kell menned a sötét éjszakán! De lassan hajnalodik! Kitartás!

Csodaszép őszi napokat kívánok Nektek!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen:  (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL