Óvlak és Védelek Téged: Legyél Bátor, Melletted Állok Amikor Akadályba Ütközöl!

Óvlak és Védelek Téged: Legyél Bátor, Melletted Állok Amikor Akadályba Ütközöl!

Kedves Olvasóim,

Az élet során mindannyian szembesülünk kihívásokkal és nehézségekkel. Ilyenkor természetes, hogy néha megijedünk, vagy úgy érezzük, nem vagyunk képesek megbirkózni az adott helyzettel. Ilyenkor az angyalok szeretetteljes védelme lehet a segítségünk.

“Legyél bátor, melletted állok amikor akadályba ütközöl!” Ezen az úton nem vagy egyedül. Az angyalok mindig veled vannak, és támogatnak minden lépésednél.

Ez az ima segíthet megnyitni a szívedet az angyalok védelme felé:

“Szeretett Angyalok, köszönöm, hogy velem vagytok minden pillanatban, és különösen akkor, amikor akadályba ütközöm. Kérlek, adjatok nekem erőt és bátorságot, hogy túlléphessek a nehézségeken, és köszönöm, hogy mellettem álltok és óvtok minden lépésnél. Ámen.”

Az áldás ezen a különleges úton:

“Áldjon meg téged az ég és az angyalok a bátorságban és az erőben, amit nyújtanak. Legyen az angyalok védelme és támogatása körülötted, és segítsenek neked a kihívásokkal való megbirkózásban. Szeretet, béke és erő kísérje utadat. Áldás és fény legyen veled. Ámen.”

Az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek és támogassanak minket. Legyenek a gondolataink, érzelmeink vagy éppen a külső kihívások, mindig számíthatunk rájuk. Nyisd meg a szívedet, és fogadd el ezt a segítséget.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: soha nem vagy egyedül, az angyalok mindig ott vannak, hogy megvédjenek és segítsenek.

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK