Péntek az áldások napja: Az angyalod melletted áll és minden bajtól megvéd!

Péntek az áldások napja: Az angyalod melletted áll és minden bajtól megvéd!

Kedves Lelki Társak,

Ma egy különleges pénteki napra ébredtünk, amikor az ég és a föld közötti kötelék erősebb, mint valaha. Sokan érezzük az angyalaink jelenlétét, de vannak napok, amikor ez a kapcsolat még erőteljesebb. Engedd meg, hogy elvezesselek ezen a csodálatos úton és megmutassam, hogy ma miért vagy különösen áldott.

Numerológia: A 2023.09.08. napja

A 2023-at elemezve az 2+0+2+3 összege a 7-es számot adja, ami a spirituális megértés és a mély belső bölcsesség szimbóluma. A mai nap száma, az 8-as szám pedig az egyensúly, a harmónia és a bőség jelképe. Amikor ezek az energiák összetalálkoznak, a világosság és az áldások irányába mutatnak.

Asztrológia: A Nap a Szűzben

A Nap továbbra is a Szűz jegyében áll, ami a tisztaság, a rend és az elkötelezettség jegyében hozza el nekünk a bölcsességét. A Szűz nap energiája segítséget nyújt abban, hogy megtisztítsuk szívünket és elménket, és ezen a napon az angyali vezetés különösen erőteljes.

A védelmező fény körülvesz

Ma váratlan segítségekre számíthatsz. Talán egy idegen nyújt neked segítő kezet, vagy váratlanul egy régi barát kerül az utadba. Az angyalaid ma melletted állnak, és biztosítják, hogy semmi rossz ne érjen.


Drága Olvasó, ha megszólította a szívedet ez a cikk, és érzed az angyalok jelenlétét és áldását, oszd meg gondolataidat a kommentek között. Ha úgy érzed, hogy ezen szavak mélyen érintettek vagy valamilyen módon segítettek neked, hálás lennék, ha megosztanád ezt velünk.

Ne felejtsd el, a megosztások révén az üzenet ereje erősebbé válik, és eléri azokat, akiknek ma szükségük van rá. Ösztönözlek, hogy hagyd itt érzéseidet és köszönd meg, ha ez az írás fényt vitt a lelkedbe.

Hagyd, hogy az égi fény ragyogja be a lelked, és engedd, hogy az angyalok vezetése elvezessen téged a csodák birodalmába!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK