PÉNTEKI ANGYALI ÚTMUTATÁS – Március 17: ÖSSZPONTOSÍTS A HASONLÓSÁGOKRA!

Amikor frissen szerelembe esel valakivel, természetesen arra fókuszálsz, ami közös bennetek. Mindenkiben benne van az alkalmazkodás ilyen jellegű energiája. Ha az életedrészét képező többi emberrel való hasonlóságaidra koncentrálsz, szeretettel teli megértést viszel minden kapcsolatodba.

 Az ego élvezettel ösztönöz arra, hogy a többiekhez hasonlítsd magad, és a különbségekre fókuszálj. Ez eszközként szolgál azon illúzió fenntartására, hogy elszakadtál Istentől, tőlünk, angyaloktól és a többi embertől.
 Ezzel szemben felsőbb éned a szeretet valódi természetére összpontosít, így hát a mai napon kutasd fel azokat a jellemvonásokat, amelyek közösek benned a többiekkel. Figyelj fel azokra a gyengéd érzésekre, amelyeket ez kelt benned és kapcsoltaidban. Talán rájössz majd, hogy jóval több közös vonás van benned életed szereplőivel, mint amit valaha is lehetségesnek gondoltál volna.
Gondolat a mai napra:

Megfigyelem azokat a dolgokat, amikben közösen osztozom a többiekkel. Egy vagyok Istennel, az életem minden szereplőjével, és felkutatom az emberek közötti hasonlóságokat. A kapcsolataim most szeretetteljesek és harmonikusak.

Doreen Virtue
Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu)

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!