PÉNTEKI NAP ANGYALI ÜZENETE – ÉLVEZD A TISZTA ÖSSZPONTOSÍTÁST ÉS GONDOLKODÁST!

Elméd tökéletesen működik. Intelligens vagy, bölcs, és akaratod szerint tudsz összpontosítani és koncentrálni. Minden szellemi kincsed abból a tényből fakad, hogy összeköttetésben állsz a Teremtő végtelen bölcsességével, aki megalkotott, és ismer mindent ebben az univerzumban.

 Az elméd állandóan dolgozik, még akkor is, amikor úgy tűnik, alszik, vagy épp pihen — információt gyűjt az éterből és fizikai környezetedből. Bármilyen kérdést feltehetsz neki, és mindig alapos válasszal fog ellátni téged. Jóval többet tudsz annál, amivel tisztában vagy.
 Ma élvezd ki különleges bölcsességedet. Tegyél fel magadnak kérdéseket a nap folyamán, és hallgass a válaszokra. Minél inkább tisztában vagy mentális ajándékaiddal, annál jobban szolgálnak majd téged.
Gondolat a mai napra:
  Képes vagyok akaratom szerint tisztán összpontosítani és koncentrálni, hiszen az elmém éles és éber. Brilliáns gondolkodó vagyok, mindörökre összeköttetésben a létező leghatalmasabb komputerhálózattal: Isten elméjével.
Doreen Virtue

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!