Pénteki nap személyes üzenete minden csillagjegynek

Pénteki nap személyes üzenete minden csillagjegynek

A csillagok mindig iránymutatásul szolgálnak számunkra, a mi dolgunk, hogy megfigyeljük, mi az, amiről informálni szeretnének minket. Íme, minden egyes csillagjegy napi személyes üzenete.

Kos

Hallgass a hatodik érzékedre és ne hagyd figyelmen kívül a látszólag haszontalan beszélgetéseket. Fontos dolgokat tudhatsz meg, ha olvasol a sorok között.

Bika

Keress fel egy távoli ismerőst, aki fontos számodra. A beszélgetésetek mély és kielégítő lesz. Pénzügyi téren légy óvatos egy nagyobb költekezéssel.

Ikrek

Légy végre képes változtatni egy olyan dolgon, amely ellen régóta harcolsz, bár belül tudod, hogy a javadat szolgálná. A barátaid körében támogatásra lelsz.

Rák

Megtalálod a megoldást egy problémára, de ahhoz kutatnod kell tovább. Beszélgess minél többet a barátaiddal, közben számtalan új lehetőségre bukkanhatsz.

Oroszlán

Hatékony leszel a munkában, de ez nem jelenti azt, hogy más helyett is gürizned kell. Reagálj a hívásaidra és szervezd inkább a hétvégédet.

Szűz

Örülj a napi eredményeidnek. A munkád sokak számára jelentőségteljes lesz, amelyben ügyesen alkalmazod a gyakorlatiasságod és a képzelőerőd kombinációját.

Mérleg

Légy őszinte magadhoz és légy tudatában annak, hogy most különleges vonzerővel rendelkezel. Ne szalaszd el felismerni a felbukkanó új lehetőségeket.

Skorpió

Ne ess kétségbe. Az akadályok ellenére minden a helyére fog kerülni és te is megtalálod azt a lehetőséget, ami a legjobban fog szolgálni téged. Új barát van a láthatáron.

Nyilas

Az út, amelyen jelenleg vagy, megköveteli az árát. Tiszteld magad és térj le róla, ha már kényelmetlen számodra. Ne rágd magad olyan dolgon, amin nem éri meg.

Bak

Ha jó pozícióban érzed magad, akkor kell nagyot ugranod és közelebb kerülnöd az áhított célhoz. Egy számodra fontos, idősebb személy hálás lesz a társaságodért.

Vízöntő

Annak ellenére, hogy zűrzavar van körülötted, maradj stabil és ne azt mondd, amit gondolod, hogy kellene, hanem azt, amit igazán akarsz. Engedd szabadjára magad.

Halak

Tartsd magad a terveidhez, vegyél részt egy találkozón. Az eredmény kielégítő lesz. Hallgass az ösztöneidre és kerüld egy kellemetlen személy társaságát.

otletdivak.hu


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL