Pénzügyi asztrológiai előrejelzés a 2019-es évre

Pénzügyi asztrológiai előrejelzés a 2019-es évre

A 2019-es év a disznó éve, mely az állatövi jegyek hordozóinak általánosságban is jó szerencsét ígér, különösen a szerelemben és a pénzügyekben. De van 5 jegy, amelyek viselőinek erőfeszítéseit ez az év különösen megjutalmazza. Nem kell sokat és keményen dolgozniuk, és a pénz mégis megtalálja őket. Ezek az állatövi jegyek ráadásul a 2019-es évben kiemelkedő pénzügyi sikerekre is számíthatnak.

A KETKES szerkesztősége most megossza kedves olvasóival, hogy az asztrológusok szerint melyek azok az állatövi jegyek, melyek joggal számíthatnak arra, hogy a 2019-es évben pénzügyi helyzetük erőteljes növekedésnek indul. Ezért ráadásul csak egy kicsit kell többet dolgozniuk.

A 2019-ben meggazdagodó állatövi jegyek:

Bak

A Bak joggal érdemli meg a pénzügyi sikereket, hiszen keresve sem találni nagyobb szorgalmasabb dolgozót nála. Ennek az állatövi jegynek a birtokosai igencsak szeretik pénzt, ezért talán nem meglepő, hogy a bolygó leggazdagabb embere is a Bak csillagjegyben születettek közül kerülnek ki. A Bak számára fontos, hogy elérje a célját, annak érdekében, hogy ez megtörténjen, mindent megtesz. Hétvégén és szabadidejében is dolgozhat. És 2019-ben a Disznó éve nagylelkűen jutalmazza ezen jegy birtokosait.

Szűz

Nehéz találni még egy olyan állatövi jegyet, melynek birtokosai pedánsabbak lennének, illetve jobban értenének a pénz megtakarításához. A Szűz nagyon takarékos, és tudja, hogyan kell megfelelően kezelni a pénzügyi kiadásokat, és ez a legértékesebb készsége. De ez nem jelenti azt, hogy a Szűz jegy képviselői fukarok, vagy zsugoriak lennének, hanem csak azt, hogy értik annak módját, hogyan kell józanul viszonyulni a munkával megkeresett forintokhoz. Ez érthető is, hiszen a Szűz keményen dolgozik, és mindig a legjobb szakember szeretne lenni a saját területén. A 2018-as év nagyon sikeres volt ennek a jegynek a képviselői számára, de még ehhez képest is a 2019 évben valódi áttörést érhet el.

Felhagyhat az örökös spórolással, ideje, hogy élvezze az életet, vagy, hogy egy régóta tervezgetett dolgot megvásároljon. Nem aggódnia, a disznó éve nem engedi, hogy pénzügyei rosszra forduljanak!

Vízöntő

Ez a jegy nagyon nagy tudású, képzett embereket takar. melyek sosem fáradnak el a folyamatos tanulástól. És ez meg is látszik a pénztárcájuk vastagságán is, hiszen a Vízöntők mindig tisztában vannak az új dolgokkal, továbbá képesek újításokat bevezetni tevékenységükkel kapcsolatban. Az Vízöntő úgy véli, hogy mindent elérhet, a legfontosabb ezzel kapcsolatban az, hogy ennek érdekében erőfeszítéseket is kell tennie. De a 2019-es év ebből a szempontból különleges lesz, hiszen a disznó évében a siker érdekében még jelentősebb erőfeszítéseket sem kell tenniük, a csillagok gondoskodnak a Vízöntők anyagi jóllétéről.

Oroszlán

Azok akik ezen jegy alatt születtek, igencsak szerencsésnek mondhatják magukat a 2019-es évben: számíthatnak arra, hogy ebben az esztendőben hű barátokká válnak, továbbá pozitív benyomást keltenek magukról már az első találkozón is. Ezekkel a képességekkel az Oroszlán sikereket ér el és könnyedén megtalálja a jó befektetőket.

A pénzt ugyan az Oroszlán is szereti, ezért talán nem is meglepő, hogy szinte mindig sikeres a pénzügyeivel kapcsolatban. A 2019-es év sem lesz kivétel ez alól. És még ha kockázatos vállalkozásba vág is, a disznó évében biztosan nem fog veszíteni.

Nyilas

A Nyilasokról köztudott, hogy meglehetősen ravaszok. A Nyilas könnyen el tudja érni azt, hogy valaki más dolgozzon helyette. Ennek az állatövi jegynek a képviselői jó pszichológusok, és képesek befolyásolni az embereket, ennek ellenére elmondható, hogy képesek keményen dolgozni is, könnyen taníthatóak és persze ravaszok. Elmondható tehát, hogy valóban szerencsés emberek. Az új esztendőben sok kisebb sikertelenségük mellett (melyeket egyébként könnyűszerrel leküzdenek majd) a nyilasok a 2019-es évben nagy jutalomra számíthatnak.

Amint látható, a 2019-es esztendőben senki számára sem fog hullani az égből a pénzeső, hanem a befektetett munka fogja meghozni a maga financiális gyümölcsét. Minden állatövi jegyre igaz lesz az, hogy ami a pénzügyeket illeti, könnyebben, szabadabban fog élni, de csak akkor, ha ezért a privilégiumért meg is dolgozik. A disznó kedvessége és vidámsága minden emberre kihat, és sok kellemes pillanatot hoz majd az életünkbe.

Írd meg nekünk a kommentrovatban, ha téged is motiválnak az asztrológiai előrejelzések. És ne feledd el megosztani ezt a cikket barátaiddal, ismerőseiddel a közösségi oldalakon sem!


FORRÁS: https://ketkes.com/penzugyi-asztrologiai-elorejelzes-a-2019-es-evre/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL