Pszichológiai teszt: válassz egy gyűrűt, sok mindent elárul rólad, melyiket választod!

Pszichológiai teszt: válassz egy gyűrűt, sok mindent elárul rólad, melyiket választod!

A gyűrű egy olyan ékszer, amely nélkül a nők többsége nem tudna élni. Mindegy, hogy aranyból van vagy ezüstből az a lényeg, hogy amikor van legalább egy gyűrű a nő újján, akkor magabiztosabbnak érzi magát.

A fotón hat gyűrűt láthattok, válasszatok ki egyet, sok mindent elárul a személyiségetekről

1. Te egy királynő vagy, tisztában vagy az értékeiddel, őszinte vagy magaddal és másokkal is. Még akkor is, ha emiatt a téged körülvevő emberek néha szenvednek. Őszinte vagy és erős, mindenkit el tudsz bűvölni. Ha valakivel nem vagy elégedett, azt nem rejted véka alá.

2. Te vagy a tökéletes nőiesség, álmodozó, szerény és szeretni való ember vagy. Jószívű vagy, a lelked pedig olyan mint egy gyereké. Te vagy az, aki folyton megpróbálja megoldani a konfliktusokat, mert nem szeretsz feszültségben élni.

3. Tele vagy energiával, amelyet mindig tudsz pótolni, amikor szükséged van rá. A körülötted lévő emberek szeretnek sok időt tölteni a társaságodban. A család a legfontosabb számodra, értük bármire képes vagy.

4. Te egy megmentő vagy, mindenkit meghallgatsz, jótanácsokat adsz és segítsz amikor szükség van rá. Sokszor boldog személynek látszol, de csak te tudod, mennyi nehézségen mentél már keresztül. Ha szomorú vagy, az érzéseid nem láthatóak rajtad. Jobban kell vigyáznod magadra.

5. Minden nap egyedi és különleges a számodra, a legkisebb dolog is boldoggá tud tenni. Amikor pedig boldog vagy, akkor még szebb vagy. Néha túlságosan önzetlen vagy, ezért időnként figyelembe se veszed, hogy számodra mi lenne a jó.

6. Te egy igazi hölgy vagy! Nyugodt vagy és megértő, senkinek sincs nálad jobb intuíciója. Szinte lehetetlen, hogy valaki eltitkoljon valamit előled. Mindig azon fáradozol, hogy boldoggá tedd a szeretteid, de néha úgy érzed, hogy ezt ők elfelejtik.


FORRÁS: https://bidista.com/pszichologiai-teszt-valassz-egy-gyurut-sok-mindent-elarul-rolad-melyiket-valasztod/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL