Raguel Arkangyal üzenete a mai napra: Békesség és harmónia

Raguel Arkangyal üzenete a mai napra: Békesség és harmónia

Drága fénylény,

Ezen a napon, Raguel arkangyal jelenlétében, a béke és harmonia üzenetét hozom neked. Raguel, az igazságosság és harmónia angyala, arra hívja fel a figyelmedet, hogy találd meg a belső békédet, és hozd harmóniába az életed minden területét.

A belső béke nem csak egy érzés, hanem egy állapot, melyet elérhetsz, ha megteremted a harmóniát a gondolataidban, szavaidban és tetteidben. A harmónia olyan, mint egy finom dallam, mely szívetekben szól, és minden pillanatot szebbé tesz.

Raguel azt üzeni, hogy ne feledd, minden döntésed, minden cselekedeted hozzájárul a harmóniádhoz, és ha kétségeid vannak, az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek neked. A béke és a harmónia az életedben nem csak lelkednek tesz jót, hanem környezetedben is pozitív változásokat hoz létre.

Bízz a saját belső igazságodban, és légy nyitott a változásokra, mert a béke és a harmónia megteremtéséhez gyakran szükséges, hogy megváltoztassunk dolgokat. Ne félj a változástól, mert az angyalok mindig ott vannak, hogy támogassanak és segítsenek neked megtalálni az utadat.

Az élet gyakran kihívásokkal teli, de ne feledd, hogy a békében és harmóniában rejlő erővel képes vagy legyőzni őket. Legyen a béke és a harmónia a vezérfényed, és hagyd, hogy ez a fény megvilágítsa utadat, és a legnagyobb jóra vezessen.

Szeretettel, békével és harmóniával,
Raguel arkangyal és a Te Angyalaid

Szeretettel,

Pozitív gondolatok blog

A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK