Rózsateszt! Válaszd ki azt a rózsát, amelyik első ránézésre megtetszett, majd ismerd meg jobban önmagadat!

Rózsateszt! Válaszd ki azt a rózsát, amelyik első ránézésre megtetszett, majd ismerd meg jobban önmagadat!

A rózsák hosszú idő óta a szerelem, a romantika, a szenvedély és az igazságért folytatott harc szimbólumai. Ugyanakkor az empátia, a lázadó szellem is e csodálatos virághoz köthető. Válassz ki egy rózsát az alábbi 9 darab közül, majd olvasd el, hogy mi jellemző rád!

1. FEHÉR RÓZSA
Annak ellenére, hogy ez az ártatlanság szimbóluma, te valójában nagyszerűen képes vagy elérni a céljaidat. Több olyan gondolat van a fejedben, amelyekről soha senkinek sem beszéltél. Nagylelkű vagy, akire baj esetén számíthat a családja.

2. VÖRÖS RÓZSA
Szenvedélyes, érzéki vagy, aki mindig is szeret az élvonalba tartozni, úgy társasági szinten, mint például egy versenyen. Olyan ember vagy, akiben meg lehet bízni, így főnökeid szeretnek. Nagy tettekre lehetsz képes, sikeressé válhatsz. Van egy érzékeny oldalad is, amit csak a legközelebbi hozzátartozóid ismerhetnek.

3. RÓZSASZÍNŰ RÓZSA
Humoros ember vagy, aki imád álmodozni, játszani, és emiatt sokan irigykednek is rád. A problémákon könnyen átlendülsz, gondot jelenthet, hogy néha felszínes vagy, ezt például a munkahelyeden nem díjazzák.

4. LILA RÓZSA
Mindenre magyarázatot találsz, főként az ezotérikus, spirituális jelenségekre.

5. SZIVÁRVÁNY SZÍNŰ RÓZSA
A saját világodban élsz, és emiatt összetűzésbe, vitába keveredhetsz másokkal, barátokkal, családtagokkal. Karizmatikus magatartásodnak köszönhetően viszont képes vagy mindenkit meggyőzni igazadról, még az ellenségeidet is. Néha viszont kirívó magaviseleteddel túl lősz a célon.

6. SÁRGA RÓZSA
Két lábon állsz a földön. Pragmatikus és realista vagy, nem szereted az idealizmust.

7. KÉK RÓZSA
Könnyen megharagszol a környezetedre. Szinte sosem vagy megelégedve, ahogy a barátaid, családtagjaid beszélnek veled. Ez azért van, mert rendkívül érzékeny és félénk vagy, amelyet mások könnyen összetévesztenek az arroganciával.

8. FEKETE RÓZSA
Mogorva külsőd ellenére belül kedves, érzéki ember vagy. Van benned cinizmus, irónia, és gyermeki lélek is.

9. ZÖLD RÓZSA
Szinte mindenért lelkesedsz, de ugyanakkor sok mindenért tudsz bosszankodni is. Az emberek szépen kell beszéljenek, viselkedjenek veled, ha nem akarnak maguknak rosszat.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!

forrás: https://zoldujsag.hu/rozsateszt-valaszd-ki-azt-a-rozsat-amelyik-elso-ranezesre-megtetszett-majd-ismerd-meg-jobban-onmagadat-121062


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL