Segítsd a pénz áramlását!

Napjainkban az emberek többsége inkább siránkozik, kesereg, panaszkodik, hogy nincs pénze, egyre rosszabbodnak az életkörülményei. Eszébe sem jut, hogy miközben egyre csak a kellemetlenségeket sorolja, épp saját maga húzza egyre mélyebbre magát. Pedig volna megoldás. Tedd félre a szegénységet, borítsd ki a bőség szaruját.

Mindennapi életünk során a túléléshez szükséges pénz megszerzése miatti aggodalmat generálják a híradások, az ijesztő gazdasági mutatók, a növekvő válság. Ha te is félsz a jövőtől, ha te is a félelmet generálod magadban és családodban, akkor éppen ezzel akadályozod meg, hogy hozzád áramoljon a pénz. Egyike a legnehezebben hihető és elfogadható dolgoknak az, hogy a világegyetem készletei korlátlanok, és hogy már minden létezik, amire szükséged van. Mindössze annyit kellene tenned, hogy alkalmazod az Univerzum törvényeit.

Annak érdekében, hogy elérd a gazdasági szabadságot, először is a pénzhez való viszonyodat kell tisztáznod. Meg kell semmisíteni a félelmet, és rá kell jönnöd arra, hogy a pénz valójában egyfajta energiaperiódus forrása. Nem szabad hagyni, hogy a hatalmát gyakorolja feletted, hogy irányítsa, befolyásolja a sorsodat.

A pénzzel kapcsolatos legősibb tévhit, hogy a szegénység spirituális dolog, illetve része az isteni tervnek. Isten aligha akarta, hogy gyermekei nélkülözzenek, folyamatosan rettegjenek. A szegénység inkább egy rossz minőségű energia, gyakran vezet bűnözéshez, csaláshoz, családi problémákhoz, alkoholizmushoz, stresszhez, különféle betegségekhez, számtalan fizikai és lelki problémához.

Van kiút a szegénységből!
A szegénység nem erény, hanem állapot, amin lehet változtatni. A változtatás első lépcsője, hogy megváltoztatod az önmagadról alkotott képed. Az értéktelenség érzése, amit a környezet sulykol beléd, valójában megakadályoz abban, hogy elérd a vágyaidat. Ahhoz, hogy megszabadulj a szegénységtől, értékelni kell magad. Kezdd el már ma szeretni magad. Értékeld egyedüliséged, ismerd fel adottságaidat és tehetségedet, fogadd el, hogy te is fontos szereplője vagy a holnapnak, a jövőnek. Ha eléggé tudod szeretni magad, akkor megadod magadnak azt, amit igazán megérdemelsz – a legjobbat.

A kudarc hibás gondolkodás eredménye. „Az ember olyan, ahogyan a szívében gondolkodik” – mondta James Allen író. – „Az ember a gondolatain keresztül a kezében tartja a helyzetek kulcsát, és magában hordozza azt az átalakító, megújító erőt, amely által létrehozhatja azt, amit akar.”
A törvények, amelyek a jómódot szabályozzák, épp oly biztosak és követhetőek, mint a matematikai, zenei, fizikai és minden más tudományos területen működő törvények.

Amit a gondolatainkon, érzéseinken, érzelmeinken, szavainkon és tetteinken keresztül kisugárzunk, azt be is vonjuk az életünkbe. Ha a hiány és korlátozottság gondolatait bocsátjuk ki, a kellemetlen kudarcélmények jönnek vissza, aggodalmak és nyugtalanság, annak az érzése, hogy nem vagyunk képesek kifizetni a számlákat, netán azt a félelmet, hogy nem lesz elég a pénzünk testi szükségleteink fedezésére… Ha folyamatosan erre gondolsz, valóban ez fog bekövetkezni. Hiszen ezt programozod be magadnak, e szerint lépsz. Ha megtanulod szabadon „elengedni” a pénzt, Valahányszor pénzt adsz ki, bármire – élelmiszerre, szórakozásra, villamosbérletre -, örülnöd kellene, hogy van mit kiadnod. Költekezés közben ne azon siránkozz, hogy milyen drága az élet, hanem annak örülj, hogy azt a valamit épp meg tudtad venni. ez nem azt jelenti, hogy többet kell költeni, adósságba kell verni magad, hogy minél több dologhoz hozzájuthass, hanem minden apróság megszerzése töltsön el elégedettséggel.

Az alkotó vízualizáció lépésein keresztül pedig még meg is emelheted a jólét szintjét, elkezdheted kifejleszteni a „jómód” tudatot. Képzeld el, milyen érzés százmilliót nyerni, annyi pénzt beosztani, elkölteni. Éld át a siker érzését. Képzeld el, mi mindent vennél, hogyan viselkednél a bankban, az üzletekben.

Azt is képzeld el, hogy amikor megvásárolod magadnak, amit szeretnél, közben gondolsz a barátaidra, szeretteidre, és nekik is veszel valamit, illetve adsz annak, aki támogatásra szorul. Feltétlenül látni kell magad, ahogy másoknak segítesz. Éld át a boldogságot, amint nem csak azért használod a pénzed, hogy a saját életed élvezetéhez hozzájárulj, hanem azért is, hogy jobbítsd az életét másoknak.
Hála az Univerzumnak
Az általános szabály, ami az idők során mindig is érvényes volt, hogy ha vagyonunknak csak tíz százalékát visszaadjuk az Univerzumnak hálából azért, mert élünk és javakhoz jutottunk. Ha adsz abból, amid van, akkor azt fogod tapasztalni, hogy a pénz újra és újra visszatér hozzád. Ez a tíz százalék nem része annak, ami fedezi a költségeidet, ez az életed ajándékáért adott szeretet-felajánlás.

Azoknak, akik még ellenállásban élnek, és úgy érzik, hogy „nincs mód arra, hogy megengedhessék maguknak az adakozást”, azoknak meg kell érteniük, hogy az anyagi világban semmi más választásuk nincs. Van, akinek kétezer forint minden vagyona, vagy akinek kétszázezer, vagy kétmillió, vagy húszmillió… ha ebből csak tíz százalékot elvesz, elajándékoz, akkor azzal szabad áramlást enged a pénznek, és megnyílnak újabb források.

A legkevésbé fájdalmas és a legtöbb hasznot hozó mód a „pénzültetés”. Az elültetett pénz az a pénz, amit szándékosan visszaadunk az univerzumnak, tudván, hogy legalább tízszeresére fog gyarapodni, mire ismét visszajut hozzánk. És nem attól, akinek adtuk!!! Sosem szabad visszavárni az ajándékot, nem szabad ellenszolgáltatást kérni az adományért. Ha nem vársz semmit a pénzed címzettjétől, akkor arra számítasz, hogy az egyetemes forrásból majd visszaáramlik hozzád.
Fontos a tudatosság

Ahhoz, hogy a bőségnek ezt az áramlását mozgásban tudd tartani, szükséged van arra, hogy tudatosan ráirányítsd a figyelmed, gondolataiddal, szavaiddal, érzelmeiddel és cselekedeteiddel.

Ha igazán elfogadod a törvénynek azt az igazságát, hogy minden kiadott tíz forintért százat kapsz majd vissza, akkor ez megkönnyíti az elengedést. Kezdheted azzal, hogy itt-ott 50-100 forintot elköltesz, minden alkalommal igényt tartva a tízszeres megtérülésre. Adhatsz szeretet, szolgálatot, időt, imát, ám ne feledd: a hasonló hasonlót vonz. Tehát akkor szeretetet, szolgálatot, hálát és imát kapsz majd cserébe. Ám ha a jómód és bőség áramlásának fokozása a cél, akkor pénzt kell adni, ahhoz, hogy a pénz gyarapodjon.


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!

A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL