Seraphiel angyali meglepetése

Seraphiel angyali meglepetése

Kedves útkereső Lelkek,

Ma egy igazán különleges és mély üzenetet szeretnék megosztani veletek, ami nem más, mint egy angyali üzenet, kapcsolatban lévő angyalunk, az égi látomás, Seraphiel-től.

Seraphiel, aki a szeretet és az öröm angyala, mindig készen áll, hogy a segítségünkre siessen, különösen akkor, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Ő az, aki gyengéden öleli körül a lelkünket, és erőt és bátorságot ad nekünk, hogy megküzdjünk az életünk nehézségeivel.

Ha szeretnél kapcsolatba lépni Seraphiellel, és átélni az ő csodálatos üzenetét, akkor ismételd meg ezt az imát:

“Drága Seraphiel, kérlek, segíts nekem meglátni az utat, amely elvezet engem a boldogság és az öröm felé. Töltsd el a szívemet a szeretet és a remény fényével, és segíts nekem, hogy a legjobb formámat hozhassam, és megtaláljam az életem célját. Ámen.”

És most, szeretnék nektek egy áldást és egy jövendőmondást átadni Seraphieltől:

“Seraphiel áldása legyen veled minden lépésednél, és töltsön el téged a remény és a szeretet érzésével. Az elkövetkező időszakban új lehetőségek és meglepetések várnak rád. Nyisd meg a szíved, és fogadd el az élet ajándékait. Legyen bátorságod követni az álmaidat, és tudd, hogy az angyalok mindig melletted állnak, és segítenek neked az utadon. Ámen.”

Kedves Olvasó, ha úgy érzed, hogy ez az üzenet segíthet másoknak is, ne habozz megosztani ezt a cikket a szeretteiddel és barátaiddal a Facebookon! Hiszen az üzenetnek annál nagyobb ereje van, minél többen osztozunk rajta. Engedjétek meg, hogy Seraphiel üzenete eljusson minél több emberhez, és megváltoztassa az életüket!

Áldás és Szeretet,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”