Sorsfordító nap következik

Telihold: július 9. hajnalban – sorsfordító, regeneráló Telihold

A júliusi telihold a Nyilas csillagképben lesz. Különlegessége, hogy a Nap már szorosan inspiráló fényszögben áll a Plútóval, s ez a Plútó a Telihold idején (nyolc órakor) együtt áll a Holddal! Ez azt jelenti a júliusi Telihold szenvedélyesebb, radikálisabb lehet, hiszen a Plútóval együtt érvényesül az Égen! Az átlagnál mélyebb érzelmeket tud megmozgatni bennünk, olyan mélységeket is felszínre hozhat, amire korábban talán nem is voltunk tudatosak. A lényeg pont ez, azt segíti, hogy teljesen rálássunk lelkünk legmélyebb dimenzióra is, akár olyan rétegekre is, amivel addig nem mertünk szembenézni. Ha valaki ilyenkor esetleg “sötétebbik” oldalával szembesül – amit talán a külvilág tükröz le – jól teszi, ha bátran belenéz és egy radikális döntéssel végleg megszabadul tőle. A rossz szokások letételének is rendkívül kedvez épp ezért! A Nyilas csillagai ugyanis kifejezetten a felfényesedést segítik ebben a Teliholdban, a gyökeres és felfelé emelő lelki változásokat! Sorsfordító ereje épp ebben rejlik. Egyben rávilágíthat arra is: csak a radikális megoldások segítenek a megoldásban!

A Telihold felett az északi égbolton megjelennek a Sas csillagai is. Ő a magyarság Lélekvezető Madara, aki a Tejút felé repül. Ide segít a júliusi Teliholdban minket is felemelkedni! Így nem csak mélyreható lelki átalakulást hoz, de egyben szárnyaló erőt is kapunk a kezünkbe július második hétvégéjén Hold Anya segítő ereje által. A Sas csillagai egyúttal abban is segítenek, hogy a Hold varázslatos fényében megtaláljuk a megoldást egy problémánkra, illetve hogy felülemelkedjünk egy helyzeten. Ez a szárnyaló érzés pedig már a sorsfordulat felé vezető erő lesz a kezünkben.

Július 10-től újra a fogyó Hold fázisa következik (július 23-ig). Az elengedés szakasza – kiváló alkalom a méregtelenítésre, diétára vagy rossz szokásoktól való megszabadulásra. Ilyenkor könnyebben tudjuk nem csak a felhalmozott mérgeket elengedni a szervezetünkből, hanem mindazt, aminek már lejárt az ideje a sorsunkban. Segít ez a pár hét elengedni a rossz, borús, vagy sötét gondolatokat is!

Július 23-n 11 órakor lesz az Újhold a Rák csillagkép megnyíló ágánál! Aki fogékony rá, annak ez az Újhold segít a megnyílásban, akár egy konkrét érzelmi helyzetben, akár a családalapítás, az anyaság vagy az otthonteremtés felé. Segít, hogy nyitottabbak legyünk, segít a Fény felé megnyitni lelkünket. Egyben figyelmeztet: légy éber! Hiszen felette a Hiúz csillagkép ragyog. Csak a Szeretet, a Tisztaság, a Jóság felé nyisd meg magad, s őrizd a lelked minden olyan hatástól, ami nem Fény.

Július 24-től újra nőni fog a Hold, innentől ismét a növő Hold hatása: a beépítés következik.

forrás: http://nokert.info


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL