Szabadulj meg a lelki béklyóidtól az angyalok segítségével – Egy mantra, ami megváltoztathatja az életed

Szabadulj meg a lelki béklyóidtól az angyalok segítségével – Egy mantra, ami megváltoztathatja az életed!

Szeretett Olvasóink!

Mindannyian küzdünk néha lelki blokkok, negatív energiák és gondolatok ellen, melyek gátolnak minket abban, hogy kiteljesedett, boldog életet éljünk. Ám ne feledd: sosem vagy egyedül a harcban! Az angyalok mindig melletted állnak, készen arra, hogy segítsenek feloldani ezeket a blokkokat, és vezetni téged a karma, a sors és a végzet útvesztőin át.

Doreen Virtue, a híres spirituális tanító szavaival élve:

“Az angyalok a fény lényei, akik azért vannak itt, hogy segítsenek nekünk fejlődni és növekedni. Amikor kapcsolatba lépünk velük, megnyitjuk a szívünket a szeretetre és a gyógyulásra!”

De hogyan léphetsz kapcsolatba az angyalokkal? Az egyik leghatékonyabb módszer egy egyszerű mantra ismételgetése, mely segít megnyitni a szívedet és elmédet az égi üzenetekre. Íme egy erőteljes mantra, melyet az angyalok súgtak nekem:

“Az isteni fény körülvesz, az angyalok szeretete átjár. Elengedem a múlt béklyóit, és nyitott szívvel fogadom a jövőt. Hálás vagyok a kegyelmekért, melyek felém áramlanak!

Ámen.”

Ismételgesd ezt a mantrát naponta többször, különösen reggel és este. Engedd, hogy az angyalok szeretete és fénye átjárja a lényedet, feloldva minden blokkot és negatív energiát. Ahogy egyre inkább ráhangolódsz az égi rezgésekre, meglátod majd, hogy a sorsod új irányt vesz, életfeladataid pedig kristálytisztán kirajzolódnak előtted.

Ne feledd: a karma törvénye szerint minden gondolatunk, szavunk és tettünk visszahat ránk. Azzal, hogy az angyalokhoz fordulsz segítségért, pozitív rezgéseket küldesz a világegyetembe, melyek ezerszeresen térnek majd vissza hozzád. Légy nyitott a csodákra, és engedd, hogy az élet meglepetésekkel ajándékozzon meg!

Végezetül, egy angyali üzenet számodra:

“Drága gyermekem, tudd, hogy sosem vagy egyedül. Mi, angyalok, minden lépésedet óvón figyeljük, és szeretetünkkel övezünk téged. Bízz bennünk, és bízz magadban, mert a fényben járva csodák várnak rád.

Szeretettel, az angyalok.”

Ha úgy érzed, ez az üzenet megérintette a szívedet, kérlek, írj egy “köszönöm” kommentet! Ezzel is jelzed a világegyetemnek, hogy készen állsz a változásra és a csodákra. Ne feledd: az angyalok mindig veled vannak, és szeretettel vezetnek az utadon! Bízz bennük, és bízz magadban – a boldogságod kulcsa a kezedben van!

Szeretettel,

Pozitív Gondolatok blog

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

[quiz-cat id=”18786″]