Szaturnusz a Vízöntő jegyében (2020-2023) – Az Emberiség új rendje!

Szaturnusz a Vízöntő jegyében (2020-2023) – Az Emberiség új rendje!

2020. március 22-én, a Szaturnusz a Vízöntő jegyébe lépett és ezzel együtt egy betekintést nyújt arra nézve, hogy ez az átmeneti időszak, amely 2023. március 3-ig terjed ki, egy kis visszatéréssel a Bakhoz (2020. július 2. – december 19.), mit is fog jelenteni számunkra. A Szaturnuszt, az Uránusz felfedezéséig, a Vízöntő mesterének tartották (és még ma is). Míg a Bakban a Szaturnusz a személyes hatalomról szól, arról, hogy mit tudunk elérni egyedül, és hogyan erősíthetjük meg tekintélyünket az uralkodás révén, most ennek a hatalomnak a jelentése megváltozik. Ez már nem a mások feletti hatalomról szól, hanem a belső hatalom külső megnyilvánulásáról.

A Szaturnusszal a Vízöntőben, először az elégedetlenség és frusztráció jelenik meg, amelynek eredményeként mindenki megtalálhatja saját hatalmát, különösen ott, ahol elkötelezte magát. Más szavakkal, sokan most tehetetlennek, fáradtnak és gyengének érzik magukat. Ez különösen igaz azokra, akik a külsőségekre, és az anyagiakra összpontosítottak, feladva minden egyéb igényt, vágyat, lelki és családi érzelmet. Most azonban rákényszerülnek mindazokhoz visszatérni, amit eddig elhanyagoltak.

Bak típusú terveik dugába dőlnek, és a gátlástalan erőforrások felhasználásával járó ambíciót felváltja egy légüres tér.

Szaturnusz a Vízöntőben: Az a fontos, hogy ki vagy, nem az, mit csinálsz vagy mid van.

Ha a Bakban lévő Szaturnusz ideje alatt, úgy véltük, hogy abban vagyunk értékesek, amit csinálunk vagy megszerzünk, a Vízöntőben lévő Szaturnusszal megkezdjük belső fejlődésünket, ami során az egyén sajátos értékké válik.

A vezetők leértékelése

A Vízöntő a közösség, az emberiség jele. A Szaturnusz pedig a hatalomé, a renddé és felelősséggé. De ezeket az értékeket mindenkiben egyenlő mértékben kell megtalálni és fejleszteni.

Most már nem összpontosíthatunk a (hamis) vezetőkre, akiket mi hatalmaztunk fel, a hangokra, amelyek iránymutatást adtak nekünk, már nem lehet vezetőről és „nyájról” beszélni, ez a szétválasztás megszűnik. Az emberek egyre kevesebb megoldást várnak el a „hatóságoktól”, egyre kevesebb reményre számítanak a vezetőiktől, megtanulnak saját erőforrásaikkal szerveződni, felelősséget vállalni a saját magukért és javaikért, és egyesülni azon célok megvalósítása érdekében, amelyekben hisznek. Ez az egyik lecke, amelyet katasztrófának fognak fel azok, akik mindig vártak valakire, hogy megmentse vagy vezesse őket. Most csak az együttműködésnek és az összefogásnak köszönhetően nyílnak lehetőségek mindenki számára.

Mi a szerepünk a társadalomban, és mivel tudunk hozzájárulni?

A Szaturnusz a világban játszott szerepünkről is szól. Mi a világhoz való hozzáállásunk? Hozzájárulunk az együttműködésen és a harmónián alapuló élethez? Mit változtathatunk, csiszolhatunk saját magunkon, hogy jobban tudjunk hozzájárulni mind ehhez? Mit tudunk ennek érdekében felhasználni a meglévő tudásunkból? Milyen tudatossággal rendelkezünk a valóságban, hogy építsünk egy másik világot, egy szebbet és jobbat?

Milyen emberek vagyunk mindannyian? És hogyan tudjuk megbecsülni az életet, az emberiséget, a Földet, amely otthont ad számunkra?

Felelősségvállalás a saját jövőnkért!

A Szaturnusz (felelősség) a jövőről (Vízöntő) szóló lecke. Más szavakkal, 2023-ig, időnk lesz megtanulni felvállalni a saját jövőnket, megérteni, hogy mi teremtjük meg azt, és nem más a mi számunkra. Hogy tapasztalataink nem a semmiből származnak. Hogy rendelkezünk a szükséges erővel, tudással és a belső bölcsességgel, amellyel tudatosan teremthetünk, felhasználva intelligens és kreatív elménk segítségét.

A megfelelő „törzs” megtalálása

Eljött a pillanat, amikor újra kell gondolnunk a prioritásokat, és az értékeket. Mibe fektettük eddig az energiánkat? Mi maradt mindabból, amit tettünk? Mennyire távolodtunk el a természettől, a valódi értéktől? A kapcsolatok újra konfigurálódnak. Már nem maradhatnak sokáig fenn az önző érdekeken és a személyes törekvéseken alapuló kapcsolatok. Eljött az idő, hogy kiválasszuk a számunkra minden tekintetben megfelelő „törzset”, melynek létezése az együttműködés kritériumain alapul, a verseny helyett.

ONLINE formában vagyunk jelen!

A tevékenységeink egyre inkább átkerülnek az online környezetbe. Erre is felkészít bennünket a „koronavírus” helyzet. Rekord idő alatt megtanítja számunkra, hogyan kell működni anélkül, hogy tárgyi eszközökre támaszkodnánk. Alapvetően a legtöbbünk irodája egy laptopba vagy telefonba kerül. De ne felejtsük el, hogy a Szaturnusz a határokról és a keretekről szól. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező években sok korlátozás lesz és megtörténik az online környezet egyértelmű átszervezése. Egyre több szabályra és törvényre lesz szükség a dolgok rendezéséhez. Az online szolgáltatások, valamint a különféle platformon közzétett tartalmak már nem lesznek ingyenesen elérhetők, és így megtanuljuk értékelni az általunk hozzáférhető információkat. Az online már nem lesz egyenlő az ingyenessel, és az ingyenes nem mindig lesz egyenlő az értékkel.

Az alkalmazott tudás

Az elmúlt években kibővült a személyes fejlődés lehetősége. Egyre több tanfolyam, tanulási, oktatási és tudásprogram kínálkozott számukra. Sok ember mindent megtanult az utóbbi években, hatalmas ismeretekkel rendelkezve különféle területeken, de különösen a gyógyítás, az önnevelés és a spiritualitás területén. A Vízöntőben lévő Szaturnusz egyrészt e töméntelen tudás megválogatását eredményezheti (csak azt tartjuk meg, ami hasznos számunkra), másrészt ideális összefüggést ad számunkra ezek gyakorlatba ültetésére és felhasználására. Lehetőségünk van a Szaturnusz energiájának segítségével a Vízöntő területén rögzíteni a tudást, az ötleteket, és a jövőképünket, ugyanakkor nagyszabású technológiai haladást érhetünk el, mint amilyenek az új találmányok, felfedezések lesznek.

Alternatívák

A Vízöntő az alternatívákról szól, a szabad gondolkodásról. A Szaturnusz jön és megerősíti ezeket az alternatív megoldásokat. Az energiától, a gondolkodástól, a választástól a terápiáig, az életmódig, az élelmezésig stb. Valószínűleg sok vita és szabályozás lesz bizonyos nyomások hatására az alternatív terápiákkal kapcsolatos korlátozó visszaélésekkel szemben. Mindez teret nyerhet a klasszikus módszerekkel szemben, amelyekhez eddig ragaszkodtunk. A szakmák tárháza kibővül, az emberek egyre inkább a készségek, ötletek és tehetségek korlátlan megnyilvánulása felé irányulnak.

Az igazi szabadság

Az igazi szabadság bezárja az embereket, korlátozza őket fizikailag, és jogilag egyaránt. Ám ha a kezdetektől nem is látjuk, ennek is van értelme, mint mindennek. Időnként nem kell tudnunk fizikailag mozogni, hogy megismerjük az igaz, a belülről fakadó szabadságot. A Szaturnusz valóban az elkülönülésről és a határokról beszél számukra, de a Vízöntő nem engedi, hogy ez tartós legyen, mert ahol a Vízöntő van, ott van a szabadság. De, hogy megértsük a Vízöntő adta szabadságot, a tudatunknak is szabadnak kell lennie, akárcsak a szellemnek, a léleknek, és energiának. A Vízöntőből soha nem hiányzik a remény, az ötlet vagy a megoldás. Tehát minél szabadabban élünk abban a szellemben, amelyet érezni fogunk, annál szabadabbak leszünk, annál könnyebben hozzuk létre saját világunkat.

És ha megnézzük a jelenlegi helyzetünket, amelyben elzárva vagyunk egymástól, mit látunk? Fizikailag visszavonultunk, hogy megközelíthessük egymást lelkileg!


FORRÁS: https://filantropikum.com/szaturnusz-a-vizonto-jegyeben-2020-2023-az-emberiseg-uj-rendje/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “áldás” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL