Személyiségteszt: válassz egy napraforgót és ismerd meg a lelked legmélyebb titkait

Személyiségteszt: válassz egy napraforgót és ismerd meg a lelked legmélyebb titkait

Azt mondják, hogy a napraforgó a jólelkű emberek, és a hűség jelképe. Válassz ki egyet az öt közül, így megtudhatod mit árul el a lelkedről.

1. Az általad választott napraforgó azt üzeni, hogy te egy nyugodt, nagylelkű személy vagy, nagyon nehéz megsérteni téged. Minden helyzetben próbálod megőrizni az optimizmusodat, és azt sem szereted, ha az emberek szomorúak. Téged nagyon nehezen lehet megsérteni vagy elszomorítani, de amikor mégis megharagszol akkor az hosszú ideig tart. Azt gondolod, hogy azok az emberek akik olyan nagyot hibáztak, megsértettek téged, azok nem érdemlik meg a barátságod.

2. A legoptimistább és a legboldogabb választás a tied, mert te minden helyzetben mosolyogsz és reménykedsz a lelked mélyén. Soha nem mondasz le arról, hogy segíts a körülötted lévő embereken, ez az egyik legnagyobb tehetséged. Túl sokat törődsz olyan emberekkel akikkel nem kellene, ezért van az, hogy azok a személyek akik tudnak a dolgaidról elárulnak és megsebeznek téged. Ne ossz meg mindent a környezeteddel, mert nem mindenki olyan tisztalelkű, mint te.

3. Te egy olyan ember vagy aki nagyon szereti az életet, minden percét maximálisan megéled. Nincs vesztegetni való időd, szeretnél minél több emléket gyűjteni mert tudod, hogy ennek van a legnagyobb értéke. Sokan távolságtartónak gondolnak, ez pedig azért van mert a múltadban számtalan kellemetlen dolog történt, ami mély sebeket hagyott benned. Felejtsd el a múltat és élvezd a jelent, különben a sérelmeid felőrölnek.

4. Te belül egy nagyon szomorú ember vagy, de ezt nem szeretnéd kimutatni a körülötted élő embereknek. Azt szeretnéd, ha mindenki úgy tudná, hogy jól vagy még akkor is, ha beül szép lassan tönkreteszed magad. Sokat számít neked mások boldogsága ezért senkit nem akarsz elszomorítani a problémáiddal. Nagyon jólelkű vagy és határtalanul tudsz szeretni. Sokan nem tudják milyen vagy ezért anélkül kritizálnak, hogy gondolkoznának, de te megtanultad, hogy ne foglalkozz ezzel, elhatároztad, hogy úgy éled az életed, ahogyan szeretnéd.

5. Visszahúzódó, kissé szégyellős személy vagy, ezt nem is tagadod. Próbálod meggyőzni az embereket arról, hogy minden rendben van veled, mert tudod, hogy minden helyzetben a körülötted lévő emberek erőt adnak neked. Jólelkű vagy, sokat számít neked a körülötted lévő emberek boldogsága még akkor is, ha nem mindenki áll túl közel hozzád, az ellenségeid is ebbe a kategóriába tartoznak. Te nagyon szeretnéd ha a környezetedben mindenki boldog és nyugodt lenne.

forrás: https://ketkes.com/szemelyisegteszt-valassz-egy-napraforgot-es-ismerd-meg-a-lelked-legmelyebb-titkait/


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!

A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL