Szent Rita imája: A kulcs a reménytelen helyzetek megoldásához

Szent Rita imája: A kulcs a reménytelen helyzetek megoldásához

Kedves Olvasónk!

Ma egy igazán különleges üzenetet hoztam neked egyenesen a mennyország birodalmából. Szent Rita, a lehetetlen kívánságok és reménytelen helyzetek védőszentje egy csodálatos ajándékot tartogat számodra: az ő végtelen szeretetét és támogatását, amely utat mutat neked a legnagyobb kihívások közepette is!

Szent Rita azt üzeni neked, hogy soha ne add fel a reményt, még akkor sem, ha minden kilátástalannak tűnik. Ő pontosan tudja, milyen érzés, amikor úgy tűnik, hogy az egész világ összeesküdött ellenünk, de ő élő példa arra, hogy a hittel és a kitartással minden akadály legyőzhető.

Nyisd meg a szíved Szent Rita energiája előtt, és engedd, hogy az ő végtelen szeretete átjárja az egész lényedet! Ha őszintén és teljes hittel mondod el az ő hozzá szóló imáját, a szent ereje veled lesz, és csodálatos változásokat hoz az életedbe.

Ismételd magadban naponta többször Szent Ritához szóló imát, és engedd, hogy a szavak ereje átjárja a tudatodat és a lelkedet:

“Drága Szent Rita,

Te a lehetetlen kívánságok és reménytelen helyzetek védőszentje, kérlek, jöjj most hozzám, és részesíts a kegyelmedben! Vedd körül a lényemet a szereteteddel, és segíts, hogy megnyílhassak a bennem rejlő isteni erőre. Adj hitet és kitartást, hogy bátran szembenézhessek minden kihívással, és megtaláljam a kiutat még a legkilátástalanabb helyzetekből is. A te példád erőt ad nekem, hogy soha ne adjam fel a reményt. Köszönöm, hogy mellettem állsz, és mindig számíthatok rád!

Ámen.”

Most pedig fogadd el Szent Rita áldását:

“Szent Rita végtelen szeretete és kegyelme most beragyogja az életed minden területét. Az ő áldása erőt, békét és reményt hoz a mindennapjaidba, és segít, hogy megtaláld a hitet még a legsötétebb időkben is. Az ő energiája most átjárja a lényedet, és vonzza hozzád a csodákat, a gyógyulást és a megoldásokat. Nyisd meg a szíved, és fogadd be ezt a csodálatos áldást!

Áldott légy!”

Szent Rita a következő üzenetet hozza számodra a közeljövőre vonatkozóan:

A következő időszakban hatalmas áttörések és csodák várnak rád, még akkor is, ha most minden reménytelennek tűnik. Szent Rita ereje veled lesz, és segít, hogy megtaláld a kiutat a legnehezebb helyzetekből is. Bízz az isteni gondviselésben, és ne félj kérni Szent Rita közbenjárását! Ő minden imádat hallja, és utat mutat neked a boldogsághoz és a beteljesüléshez vezető ösvényen.

Engedd, hogy Szent Rita üzenete most megérintse a szívedet, és vonzd magadhoz mindazt a csodát, amit az élet tartogat a számodra! Oszd meg ezt az üzenetet másokkal is, hogy ők is részesülhessenek Szent Rita áldásában!

Szeretettel,

Az Angyalok Üzenete csapata

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/