Szép vagyok – a mantra, melyet minden nőnek ismernie kell

“Szép vagyok attól, ahogyan viselkedem. Attól, hogy jelen vagyok. Az energiám szép, akárcsak az szemeim és az ajkaim. Szép vagyok azért, mert együttérzek mindennel és mindenkivel.” – így hangzik egy igazán erős mantra, amely képes meggyógyítani és egészségessé tenni a legsebzettebb szívet is.

Szépek vagyunk, erősek, csillogóak és varázslatosak. A rebellesociety.com oldalon SR Atchley egy rendkívüli mantrát ajánl a figyelmünkbe, amelynek erős hatása van a lélek gyógyulására. Továbbá hasznos önbizalomnövelő is, segít erősíteni a hitet a saját képességeinkben. Olvasd el annyiszor, ahányszor szükséged van ahhoz, hogy annak lásd magad, aki valójában vagy!

Szép vagyok!
Szép vagyok attól, ahogyan viselkedem. Attól, hogy jelen vagyok. Az energiám szép, akárcsak az szemeim és az ajkaim. Szép vagyok azért, mert együttérzek mindennel és mindenkivel.

Erős vagyok!
Erős vagyok azért, mert annak kell lennem. Állhatatosságról és belső határozottságról teszek tanúbizonyságot. Minden egyes napon megmutatkozom, még a legrosszabb, legnehezebb napokon is. A sírást a zajosabb napokra hagyom.

Csillogó vagyok!
Fényes csillag vagyok fenn az égen, amit mindenki lát. A fényem pedig beragyogja a legsötétebb éjszakákat, és kalauzolja az eltévedt vándort.

Lenyűgöző vagyok!
Elképesztő nő vagyok! Elképesztő anya, testvér, gyermek. Elképesztő szerető. Magamat is leveszem a lábamról, mennyire varázslatos vagyok, és mennyire okosan használom az erőm arra, ami jó és helyes.

Szeretetre méltó vagyok!
Szeretetet tükrözök. Szeretetet mutatok ki, ajándékozok és nevelek. A szeretet pedig sosem hal meg, a fizikai halál, az levesztés ellenére sem. A viták és füstbe ment próbálkozások dacára sem.

A szeretet örökké él.
Én pedig szép vagyok, mert tudatában vagyok ennek.

Forrás: http://twice.hu


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL