Szeptember 28-án a Újhold alakul a Mérleg jegyében! Készülj fel a karmikus változásokra!

Szeptember 28-án a Újhold alakul a Mérleg jegyében! Készülj fel a karmikus változásokra!

Magyar idő szerint 20 óra 30 perckor, szeptember 28-án a Mérleg jegyében Újhold alakul ki, ezzel megnyitva egy sor olyan utat, amelyek elvezetnek azokhoz a lehetőségekhez, amelyekkel ha élünk, sokkal gazdagabbak, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

Apropó kiegyensúlyozottság: azért olyan fontos időszak, mert ez az Újhold a Mérleg jegyében jön létre, amely csillagjegy nagyon híres arról, hogy életét képes egyensúlyban tartani, így most lehetőségünk nyílik nekünk is, hogy összhangba hozzuk a szakmai, illetve a magánéletünket.

Ez az Újhold viszont változásokat idézhet elő a karmánkban azzal, hogy új dolgok felfedezésére, megélésére ösztönöz, ezáltal segítve abban, hogy megismerjük a korlátainkat, és túl tudjunk lépni rajtuk. Fontos viszont kihangsúlyozni, hogy nem szabad semmit erőltetni, hanem hagyni kell, hogy a dolgok egy ideig maguktól rendeződjenek, így könnyebben elkerülhetőek a munkahelyi, magánéleti konfliktusok.

Az Univerzum keze mindent irányít, ezért nem kell semmitől megijedni, pánikba esni, mert az élet a normális kerékvágásban halad, és csodás pillanatok várnak mindenkire.

Most a Mérleg hatására mindenki önbizalma megerősödik, javul a kommunikáció színvonala, türelmesebbek megértőbbek leszünk, és könnyebben rálelünk a lelki békénkre, belső nyugalmunkra is.

Ez a mostani égi jelenség kedvez a meghitt, őszinte beszélgetéseknek, így most mindenki átbeszélheti a párjával, gyerekével a problémákat, és egy közös megoldás is körvonalazódni fog, mert az Univerzum minden lehetőséget biztosít a sikerre. Fordítsunk hátat a múltnak, bocsássunk meg önmagunknak, az általunk elkövetett hibák miatt, mert az életben csodaszép dolgok is vannak, és ezekre érdemes hangsúlyt fektetni.

Ha valaki szingli, és még nem talált párra, ez a mostani Újhold felerősíti azokat az energiákat, amelyek kedveznek a romantikus pillanatoknak, a meghitt együttléteknek, ismerkedéseknek, így az is megtörténhet, hogy egy mostani randevú annyira jól sikerül, hogy jövőben akár lagzira is sor kerülhet.


forrás: https://filantropikum.com/szeptember-28-an-a-ujhold-alakul-a-merleg-jegyeben-keszulj-fel-a-karmikus-valtozasokra/


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


A “Boost Positive Energy” pozitív változásokat hoz az életedbe, meditációs, gyógyító zene. Ez egy 8 perces nyugtató meditációs zene, amelyet tökéletesen alvás meditációra terveztek, eltávolítja az összes körülöttünk lévő negatív energiát, a tudatalatti akadályokat, megteremti a belső békét, gyógyulást, pozitív energiát hoz létre, enyhíti a stresszt és a depressziót. Vonzza a pozitív energiát, ellazítja a testet, elmét és a lelket.

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


10 perces megnyugtató, stresszoldó, gyógyító pihenés – elengedésre hangolva!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák, amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL