Szerencsehoroszkóp szeptemberre: lássuk te miben leszel szerencsés ebben a hónapban!

Szerencsehoroszkóp szeptemberre: lássuk te miben leszel szerencsés ebben a hónapban!

Tudd meg, ebben a hónapban az életed mely területén leszel szerencsés? Pénzben, szerelemben, vagy a karrier területén kacsint rád a szerencse. Olvasd el, hogy mit jósolnak a csillagok!

Ezek a csillagjegyek a szerelemben lesznek szerencsések

Kos

Néha nagy szeretethullám kap el, máskor rideg vagy megközelíthetetlen. Nehezen tud kiigazodni rajtad a szeretett személy. Légy egy kicsit lazább, hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.

Ikrek

Ha egyedülálló vagy, nagyon sok lehetőséged lesz most a flörtölésre. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor újra feléled a tűz köztetek, szenvedélyes, és romantikus napok várnak rád.

Rák

Egy mély beszélgetésből romantikus szálak bontakozhatnak ki. Nagy változások következhetnek be az életedben, de csak akkor, ha készen állsz egy komoly kapcsolatra.

Ezek a csillagjegyek a karrierben lesznek szerencsések

Bika

Szeptember elején olyan szerződések vannak a láthatáron, melyek komoly változást hoznak az életedben. Anyagi fellendülésre számíthatsz. Most megmutathatod a főnöködnek, hogy mennyit is érsz valójában.

Oroszlán

Ha tudod, hogy igazad van valamiben, vállald a véleményed, és védd meg magad. Légy kreatív, és keress új megoldásokat, ezzel nagy sikereket érhetsz el a munkádban.

Vízöntő

Ha problémák merülnek fel, légy diplomatikus a kollégáiddal. A hónap első felében kisebb akadályokba ütközhetsz, de, ha türelmes vagy, akkor a hónap végére komoly sikereket érhetsz el.

Ezek a csillagjegyek az anyagiakban lesznek szerencsések

Bak

A hónap elején kellemetlen családi beszélgetésben lehet részed, melynek központi témája a pénz. A hónap közepétől azonban egy nagyobb bevételre teszel szert, és így már a család is teljesen más szemmel fog rád nézni. Stabilizálódik a pénzügyi helyzeted.

Nyilas

Eléggé zsúfolt lesz a programod ebben a hónapban, tárgyalások, és rövidebb utazások várnak rád. Nehéz helyzetekben találhatod magad, de ne aggódj, a hónap második felében komolyabb sikerek várhatnak rád.

Mérleg

A hónap első felében nagyon lefoglal a munka, és kevés időt tudsz a családoddal tölteni. A jó hír az, hogy egy olyan projektben veszel részt, amit kellőképp meg fognak fizetni.
Ezek a csillagjegyek kevésbé lesznek szerencsések

Skorpió

Ismerőseid, és családtagjaid nagy dolgokat várnak el tőled ebben a hónapban. Azt szeretnék, ha fürdőznél a sikerben, és végre eredményeket mutatnál fel. Azonban ez a hónap nem lesz túl kedvező számodra, plusz kiadások keserítik meg az életed.

Szűz

Ne próbálj ebben a hónapban egyensúlyra törekedni a szerelmi életedben, nem fog menni. Kiszámíthatatlan napok, váratlan események várnak rád, kitartást!

Halak

Szeptember közepétől egy nehéz időszak vár rád. Nagy nyomás nehezedik rád a családi, és munkahelyi környezetedben is. Vannak, akik nagyon alábecsülnek, de mutasd meg neki, hogy mennyit is érsz valójában.


forrás: https://www.tudasfaja.com/szerencsehoroszkop-szeptemberre-lassuk-te-miben-leszel-szerencses-ebben-a-honapban/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL