Szerencsehozó mandala: A szívedben hordozható Égi Védelem

Szerencsehozó mandala: A szívedben hordozható Égi Védelem

Kedves Olvasó,

Bevezetésként szeretném megosztani veled, hogy milyen csodálatos energiákat hoz ma számodra a szerencsehozó mandala. Ez nem csak egy egyszerű, szemet gyönyörködtető szimbólum, hanem egy végtelenül erős spirituális eszköz, mely közvetíti az égi védelmet, békét, és nyugalmat.

A mandala szó a szanszkrit “kör” szóból származik, és az univerzumot szimbolizálja. A mandalák a belső és külső világainkat összekapcsoló eszközök, és hatalmas segítséget nyújtanak a meditációban, a fókuszálásban és a lelki egyensúlyban.

A szerencsehozó mandala, amiről most írok, egyedülállóan hordozza az égi védelmet, segítve minket a mindennapi életünkben. Miközben ránézünk, és lelkünk mélyén megérezzük formáinak rezgéseit, kapcsolatba lépünk az égi energiaforrásokkal, amelyek felemelnek minket, megóvnak és vezetnek.

De hogyan hozhatja el a mandala a szerencsét az életedbe? A mandalánk kiválasztása és meditációban való használata során az univerzummal összhangban rezegve vonzzuk az áldásokat, a szerencsét és a jólétet.

Hogy megtapasztald ezt a csodát, kövesd az alábbi egyszerű lépéseket:

  1. Válaszd ki a saját szerencsehozó mandaládat. Ez lehet egy, ami már van otthon, vagy készíthetsz magadnak egy sajátot is.

  2. Ülj le csendes helyen, és koncentrálj a mandalára.

  3. Lélegezz mélyen, és engedd, hogy a mandala formái és színei betöltik a tudatod.

  4. Hagyd, hogy a mandala vezessen téged a békés, szerencsét hozó állapotba.

S most fogalmazzuk meg ezt az imát, mely megerősíti az égi kapcsolatot:

“Drága Univerzum, hálás vagyok a szerencsehozó mandaláért, mely hozzám hozza az égi védelmet. Kérlek, segíts nekem minden nap megérezni és befogadni ennek a mandalának az energiáit. Ámen.”

És fogadj el most tőlem ezt az áldást:

“Legyen a szerencsehozó mandalád égi ajándék, mely az Univerzum szeretetét és védelmét hordozza. Legyen áldott minden napod, legyen áldott minden lépésed. Ámen.”

Oszd meg ezt a bejegyzést másokkal is, hogy ők is felfedezhessék a szerencsehozó mandala hatalmát, és az égi védelem mindenkit elérhessen!

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK