A szeretet mindenek felett!

Körbevesznek minket emberek és energiák. Mi az emberekkel vagyunk elfoglalva, mert őket látjuk, ők a látható valóságunk. 

Játszmázunk, analizálunk, elvárunk, alkalom adtán elfogadunk és megértünk. Vannak jó és rossz napjaink, azt gondoljuk, hogy a körülöttünk lévő emberek befolyásolják a mi “jól létünket” vagy “szomorúságunkat”. Kapkodjuk a fejünket, pörög körülöttünk a Világ, az őrület határáig hajszoljuk magunkat, és a láthatatlan energiákra nem gondolunk, nem veszünk róla tudomást, mintha nem is lennének.

 

Azt gondoljuk, azt is mi uralhatjuk. Átkozódunk, rombolunk és pusztítunk, ahelyett, hogy elismernénk a létezésüket. Megkapnák a fontosságukat az életünkben. Nem akarjuk megérteni a működését, félünk tőlük, mert hatalmasabbak nálunk, de mégis uralni akarjuk. Vannak, akik már feltették az életüket erre és engedik az energiák szabad áramlását, az életük könnyebb és nyugodtabb, rájöttek, hogy nem uralhatják, csak átadják magukat.

 

Örömüket lelik az életben a létezésben, nem játszmáznak már másokkal, mert tudják, hogy úgy sincs értelme. Ők azok, akik szúrják mások szemét, őket akarják rombolni, ahelyett, hogy megkérdeznénk, hogy ők hogy csinálják. Nem elvenni kell a nálunk erősebbnek tűnő emberektől, hanem kérni tőlük, hogy mutassák meg, hogy kell jól csinálni, hogyan kell kapcsolódni az energiákhoz.

 

Az energiákkal is lehet pusztítani és építeni is, de a lényeg, hogy meg kell tanulni jól használni. Az energiáknak sokkal nagyobb erejük van mint az embereknek, és igen ez az amit nagyon nehezen tudunk elfogadni.

 

Alázattal átadni az irányítást valaminek, ami sokkal nagyobb mint mi, amit nem mi uralunk, hanem ő ural minket. Nekem ez a nagyobb “hatalom” a Szeretet, mely ott áll mindenek fölött!

Szeretettel a mai napra tőlem-nektek: Aletta – talentumok.hu

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
GONDOLATOK FACEBOOK OLDAL

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!

http://alternativegeszseg.hu/