Szeretnéd, hogy teljesüljenek az álmaid? Ezt a mantrát tanuld meg!

Szeretnéd, hogy teljesüljenek az álmaid? Ezt a mantrát tanuld meg!

Gayatri Mantra. Ha ezt az ősi fohászt mantrázod, képes leszel javítani a mentális, lelki és testi egészségeden. Ha naponta 108 alkalommal kimondod, megvéded magad a boldogtalanságtól, elérheted a céljaidat, megvalósíthatod az álmaidat.

Gayatri Mantra az egyik legősibb és legfennköltebb emberi himnusz, egy univerzális szanszkrit imádság, amely a fény és az élet dicsőségét hirdeti, ezért bír pozitív erővel, amennyiben valaki folyamatosan mantrázza. Lelki, testi és szellemi javulás várható, ha beépíted ezt a mantrát az életedbe.

Ha szétválasztod a Gayatri szót, akkor az három részből tevődik össze: Ga-ya-tri, ami az ember három legfontosabb “összetevőjére” utal, azaz a fizikumra, a mentális, illetve a lelki részre. Így ha a következő mantrát ismételed, akkor a pozitív gyógyhatás az egész énedre, a testire, a szellemire és a lelki életre kivetül.

Íme, a Gayatri Mantra verssora:

Om bhur bhuvah svahaTat savitur varenyamBhargo devasya dhimahiDhiyo yo nah prachodayat

Fordítása szavanként:

A mantra magyarra fordítva körülbelül így hangzik:

“Meditáljunk a fölöttünk ragyogó spirituális istenségeknek, akik megteremtették a földet, a csillagokat és az eget. Ez az isteni fény ragyogja be az elménket, hogy a lehető legmagasabb szintre emelkedhessünk.”

Ezt a mantrát naponta háromszor, hajnalban, a nap közepén és naplementekor kell elmondani, vigyázva arra, hogy közben ne gondolj semmi negatívra. Akkor hat legjobban a mantra pozitív hatása, ha naponta 108 alkalommal elmondod az imádságot. Azért kell 108-szor elmondani az imádságot, mert ez egy különleges szám. A Naprendszerben 9 fontos bolygó és 12 meghatározó csillagkép van, amelyek 108 féle változást képesek megvalósítani. És ha ezek a változások negatívan hatnak az életedre, a Gayatri Mantra képes helyrehozni és pozitívvá alakítani.

Forrás:aztbeszelik.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL