Szerezd meg a Tízmilliószoros Erejű Teremtő Nap Áldásait: Használd ezeket a gyakorlati tanácsokat, és indítsd be az univerzum energiáit

Szerezd meg a Tízmilliószoros Erejű Teremtő Nap Áldásait: Használd ezeket a gyakorlati tanácsokat, és indítsd be az univerzum energiáit!

Szeretett Olvasóink!

Ez az a nap, amire mindannyian vártunk. A mai nap a buddhista hagyományok szerint a tízmilliószoros erejű teremtő nap – a nap, amikor minden jócselekedetünk, pozitív gondolatunk, és imánk tízmilliószoros erejűvé válik.

A teremtő nap alkalma arra, hogy a pozitív cselekedetekre, gondolatokra, és imákra összpontosítsunk. A mai nap segítséget nyújt abban, hogy kifejezzük a legmélyebb vágyainkat, és kapcsolatba kerüljünk a legbelsőbb igazságainkkal.

Szeretnék megosztani veletek néhány gyakorlati tanácsot, hogy hogyan élhettek a mai nap áldásaival a legteljesebb mértékben.

  1. Szánj időt a meditációra. Ülj le csendben, és figyeld a légzésedet. A meditáció segít abban, hogy tiszta gondolatokkal és nyugodt szívvel fordulj a teremtő nap felé.

  2. Fogalmazd meg a kérésed. Mi az, amit szeretnél teremteni az életedben? Legyen világos és pontos. Írd le, vagy mondd ki hangosan.

  3. Mondd el az imát. Az ima megerősíti a kérésed, és segít abban, hogy összpontosíts a vágyaidra. Íme egy ima, amit elmondhatsz:

    “Drága Univerzum, a mai teremtő nap alkalmából a szívem mélyéről kérlek, segíts abban, hogy [itt azt mondd, amit kérni szeretnél]. Kérlek, adj erőt és bátorságot ahhoz, hogy elérjem az álmaimat, és tedd ezt az életem minden területére vonatkozóan. Tudom, hogy a mai nap különleges, és hálás vagyok a tízmilliószoros erejéért. Ámen.”

  4. Szeress! A szeretet a legerősebb erő az Univerzumban. A mai napon, mindent amit teszel, gondolsz, vagy mondasz, tedd szeretetből.

  5. Oszd meg a pozitív energiát. Az Univerzum bősége végtelen. Minél több szeretetet és pozitív energiát osztasz meg, annál több jön vissza hozzád.

Tudom, hogy a mai nap rendkívüli lehetőségeket tartogat számunkra mindannyiunk számára. Bízz magadban, bízz a teremtő napban, és emlékezz, hogy mindig támogat téged a szeretet és az Univerzum.

Minden, amit ma kívánsz, valóra válhat. Mert te érdemes vagy rá!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK