Szerinted melyik család a legboldogabb? A döntésed megmutatja, milyen ember vagy valójában…

Szerinted melyik család a legboldogabb? A döntésed megmutatja, milyen ember vagy valójában…

A személyiségtesztek sok mindent elárulnak rólunk. Ma egy nagyon érdekes tesztet hoztunk el nektek, amely felfedi a személyiségetek legbelsőbb titkait is.

Melyik a legboldogabb család?

1-es kép

Ha az egyes képet választottad, akkor számodra mindennél fontosabb a partnered. Minél hosszabb ideje élsz kapcsolatban, számodra annál fontosabb és értékesebb a párod. Nem értesz egyet azzal, hogy a szerelem mulandó. Kedves és önfeláldozó ember vagy, aki bármire képes a családjáért.

Ha a családban valakinek valamilyen problémája van, biztosan hozzád fordul, mert te mindenkit meghallgatsz és mindig kiállsz a szeretteid mellett. Tisztalelkű, kedves ember vagy, de meg kell tanulnod egy kicsit önzőbbnek lenni, mert hajlamos vagy feláldozni önmagad azért, hogy a szeretteid boldoggá tedd. Néha egy kicsit törődj magaddal is.

2-es kép

Akinek ez a kép a legszimpatikusabb, az mindig a békére és a családi összhangra törekszik. Te sok mindent eltűrsz, csak azért, hogy ne legyen konfliktus otthon. A szeretteidért mindent megteszel, de néha úgy érzed, hogy ők figyelembe se veszik az erőfeszítéseidet.

Hatalmas szíved van, a családot mindig előtérbe helyezed. Meg kell tanulnod magadra is gondolni, mert egy kis nyugalom és pihenés mindenkinek jár. Hidd el, nem fontos, hogy minden nap a család kedvencét főzd meg, helyette néha kapcsold be a tévét, vagy sétálj egyet, szánj időt a feltöltődésre.

3-as kép

Aki ezt a képet választotta, az túllendül minden nehézségen. Számodra a móka és kacagás a legjobb gyógyír minden baj ellen. Sokszor megtört már az élet, de te nem adod fel, mert tudod, hogy egy kis humorral átlendülhetsz a nehézségeken. Az emberek tisztelnek és csodálnak az optimizmusodért és azért, hogy bármit képes vagy megoldani.

A család nagyon fontos a számodra és mindent meg is teszel azért, hogy béke és nyugalom legyen. Szerencsés, aki a családtagjaid közé tartozik, mert a türelmed, nyugalmad és segítőkészséged őket is átlendíti minden problémán.

Forrás: ketkes.com


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL