SZOMBATI ANGYALI ÚTMUTATÁS – Április 15: TÖLTS EL NÉMI IDŐT A TERMÉSZETBEN

A szeretet a kulcsa mindennek, amit csak teszel vagy kívánsz. A szíved a kapu, amin keresztül beléd áramlik Isten energiája, tartsd hát nyitva, és engedd meg, hogy érezz. Ha így teszel, az olyan, akár egy hatalmas benzintartály, ami még több üzemanyagot raktároz a jármű számára. Egy fogékony szív gazdagabb és mélyebb szinten éli meg az életet, felfigyelvén minden apró részletre, minden egyes helyzetben.

Kérj segítséget tőlünk, hogy a mai napon még jobban meg tudj nyílni. Amint egy újabb év szélén álldogálsz, vidd át ez a kincset magaddal a küszöbön.
Az összes elképzelhető újévi fogadalmad közül a legnagyszerűbb ez lesz: hogy gyakrabban és mélyebben szeress, és minden lehetséges módon megtapasztald és érezd át a gondoskodást.

Megerősítő imádság a mai napra

Isten és az angyalok, szívem felnyitásához kérem segítségeteket. Arra kérlek titeket, segítsetek abban, hogy tudatosabbá váljak a lelkem, elmém és testem felé. Mutassak utat, hogy magam mögött hagyhassam minden régi fájdalmamat, haragomat és bántalmamat, és hogy tiszta és nyitott szívvel léphessek az új évbe. Támogassatok abban, hogy félelem nélkül, kegyelemmel és elfogadással tudjak szeretni. Segítsetek úgy szeretnem, akár egy angyal. Köszönöm szépen.

Doreen Virtue

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL