A születési dátumod megmutatja milyen különleges erőkkel születtél

A születésed pillanatában kaptál egy egyedülálló spirituális energiát, ami különleges erővel ruház fel téged. 

A születési dátumod olyan mint egy térkép a kincses szigethez. Ha el tudod olvasni a térképet, akkor megtalálod a benned rejlő kincseket, amiket a születésed pillanatától fogva magadban hordasz, de talán még soha nem ismerted fel őket.

Arra születtél, hogy boldog legyél és az élet mindent biztosított számodra ehhez a boldogsághoz. Olyan különleges erőkkel és képességekkel rendelkezel, amikről gyakran semmit nem tudsz. A fel nem ismert erősségeid olyanok, mint a kertedben elásott kincsek, amik csak arra várnak, hogy megtaláld és kiásd őket.

Most a születési dátumod alapján adok neked egy roppant egyszerű térképet az erősségeid felfedezéséhez.

A számmisztikai térképet egy egyszerű számítással te magad is elkészítheted, a számok jelentését pedig az alábbiakban megkapod tőlem.

1. lépés: Írd fel a születési dátumodat számokkal

Pl: 1953.03.09

2. lépés: Számold meg milyen számokat látsz a születési dátumodban

1 – 1 db

3 – 2 db

5 – 1 db

9 – 2 db

3. lépés: A számok jelentésének megismerése

A számok, amiket találtál az erősségeidet szimbolizálják. A legfontosabbak ezek közül is azok a számok, amik többször is szerepelnek a születési dátumodban. Ezek a kiemelt erősségeid.

Milyen különleges erőkkel születtél?

Az alábbiakban részletesen bemutatom neked a számok jelentését. Azoknak a számoknak a jelentését keresd ki, amiket megtaláltál a születési dátumodban.

1 – Teremtő képesség, mint belső erő

Számodra elképesztően fontos, hogy az életed minden területén képes legyél önállóan megállni a helyedet. Ez az egyik legfontosabb lecke egy olyan korban, mikor az emberek többsége szeretné áthárítani a felelősséget másra, ahelyett, hogy a saját kezébe venné az élete irányítását.

Ha képes vagy kiaknázni ezt az erőforrást az életedben, akkor valódi teremtő erővel rendelkezel. A teremtő erő nem azt jelenti, hogy egy csettintésre, minden erőfeszítés nélkül történnek meg a dolgok az életedben. A teremtés azt jelenti, hogy a gondolataidat kitartó munkával és befektetett erővel képes vagy valósággá változtatni.

2 – Érzékenység, mint belső erő

Rendkívül érzékeny ember vagy, mint egy rádióantenna, veszed az adást a környezeted minden forrásából. Ez az erő úgy jelenik meg az életedben, hogy kiválóan ráérzel a helyzetekre, ezért képes vagy jókor, jó helyen lenni. Olyan vagy, mint egy gondolatolvasó, még azelőtt tudod mit gondol a másik, mielőtt kimondhatná a gondolatait.

Az érzékenységednek köszönhetően nagyon erős diplomáciai érzékkel rendelkezel. Mivel ösztönösen érzed az emberek igényeit, ezért rá tudsz tapintani arra, hogy kinek mire van szüksége, ahhoz, hogy jól érezze magát. A konfliktus helyzeteket is kiválóan tudod kezelni ezzel a képességeddel, mert el tudod simítani a feszültségeket.

3 – Önkifejezés, mint belső erő

Az önkifejezés egyik legfontosabb, legjelentősebb területe az életednek. Ez az energia nagyon sokszínű formában jelenhet meg az életedben, kezdve a kiváló kommunikációs képességekkel, egészen a művészi önkifejezés számtalan formájáig. Szinte teljesen mindegy, hogy milyen eszközt használsz, garantáltan képes vagy kifejezni vele, hogy ki is vagy valójában.

Énekelhetsz, zenélhetsz, táncolhatsz, festhetsz akár egyszerre is, mert annyi kreatív energia szorult beléd, ami felszínre akar törni belőled.Nagyon sokszínű ember vagy tele életkedvvel. Kiválóan tudsz kapcsolatot teremteni az emberekkel és pozitív életszemlétedet remekül át tudod adni nekik.

4 – Stabilitás, mint belső erő

A rend az életed meghatározó része. Bármi, ami kapcsolatba kerül veled valamilyen általad meghatározott rendszerben nyer értelmet. Minden, amivel foglalkozol egy jól meghatározott és előre eltervezett stratégia mentén valósul meg. Ahol megjelensz,  ott garantáltan rend lesz utánad, mert ki nem állhatod a káoszt. A kulcsszavaid : “biztonság és kiszámíthatóság”.

Rendkívüli strapabírás és kitartás jellemző rád. Amibe belekezdesz azt garantáltan képes vagy kitartóan végigcsinálni. Amit megígérsz, azt biztosan be is tartod. Az életed olyan mint egy stabil kőszikla. Nem csak te építesz biztonságos építményeket a szikládra, hanem azok is építhetnek rád, akikkel az életed során kapcsolatban kerülsz.

5 – Változatosság, mint belső erő

Az életednek rendkívül fontos része a szabadság és az ezáltal megszerezhető tapasztalatok összessége. Fontos, hogy az életed folyamatos mozgásban legyen és állandóan változzanak a körülmények. Ha valami miatt nem érzed elég változatosnak az életedet, akkor te magad vagy az, aki kezdeményezed a változásokat.

Rengeteget tanulsz, mert a tanulás is elengedhetetlenül fontos része az életednek. Nem feltétlenül az iskolapadban tanulsz, hanem az élet egészéből, a veled történő eseményekből, azoktól az emberektől, akikkel találkozol, akiknek az életébe betekintést nyerhetsz. Ezért is nagyon fontos, hogy minél változatosabb, minél mozgalmasabb életet tudj élni.

6 – Harmónia, mint belső erő

Az életedben rendkívül fontos szerepet játszik a szépség és a harmónia, amit magad körül teremtesz. Ahol megjelensz ott harmóniát, melegséget és biztonságérzetet viszel az emberek életébe, akik úgy érezhetik, hogy melletted semmiben sem szenvednek hiányt. Valóban gondoskodsz a körülötted lévő emberek jólétéről, főleg azokról, akik számodra a legfontosabbak.

Megszépítesz magad körül mindent, kezdve önmagaddal és az otthonoddal, hiszen egész lényeddel sugározni akarod a harmóniát.  Ennek szerves része az öltözködésed és az otthonod, ami számodra jelenti a feltöltődést és a biztonságot, amire vágysz. Csupa szív ember vagy, és szeretnél mindig a szíved szerint élni és meghozni a döntéseidet.

7 – Megértés, mint belső erő

Az életedben különösen fontos szerepet tölt be a körülötted lévő dolgok működésének megértése. Fontos, hogy mélyére tudj ásni mindennek, amivel kapcsolatba kerülsz az életed során. Meghatározó része az életednek a spiritualitás, amit minden élő és létező dolog mögött felfedezel, és ez segít hozzá a mély megértéshez. Egyfajta objektív távolságból szemléled az életet és a veled történő eseményeket is.

Életed folyamatos része az állandó keresés, melynek során választ akarsz találni a téged érintő legfontosabb kérdésekre. Mindig az élet mélységét érintő kérdések foglalkoztatnak, soha nem a felszínt kapirgálod, mert téged az óceán legmélyebb pontja érdekel a legjobban.

8 – Ambíció, mint belső erő

Nagyon fontos területei az életednek azok a célok, amik eléréséért megküzdhetsz. Mindig kell, hogy magad előtt láss egy kihívást jelentő feladatot, aminek a megoldásán munkálkodhatsz. Soha nem elégszel meg kis célokkal, a te céljaidnak minimum elérhetetlennek kell lenniük ahhoz, hogy megmozgassanak benned valamit. A kitűzött céljaid megvalósításáért képes vagy minden szükséges erőt latba vetni.

Kiválóan menedzseled önmagad és azokat az embereket is, akik segítenek neked a céljaid elérésében. Jó üzleti és pénzügyi érzékkel rendelkezel és mindig megtalálod azokat a lehetőségeket, amik az álmaid megvalósításához közelebb visznek téged. A céljaid elérése jelentik számodra a sikert, ezért képes vagy minden akadályt elhárítani, ami az utadba kerül.

9 – Felelősség, mint erőforrás

Te vagy az emberi felelősség mintaképe. Olyan eszmék vezérlik az életedet, amik emberek millióinak életét változtathatják meg örökre. Egy olyan idealista álmodozó vagy, aki még képes feltétel nélkül hinni az emberek jóságában és fejlődési képességében. Egy magasztos idea vezérli az életedet, ami részévé válik mindannak, amivel kapcsolatba kerülsz.

Teljesen másfajta nézőpontból látod az élet dolgait, mint a legtöbb ember. Olyan vagy, mint a helységek felett köröző sas, aki mindent egy magasabb szemszögből, összefüggéseiben lát meg. Mivel látod az összefüggéseket, ezért többnyire értelmetlennek látsz az emberek közötti mindenfajta ellentétet is.

Nem véltelenül születtél annak aki vagy, semmit nem kell magadból elrejtened!

Amikor felismered a belső erőforrásaidat, akkor rájössz arra, hogy nem véletlenül születtél annak aki vagy és nyomban helyére kerül az önbizalmad. Amikor először szembesültem az életemben a saját számaimon keresztül az erőforrásaimmal, akkor a fejemhez kaptam. Egészen addig mindig meg akartam változtatni magam és nem értettem, hogy bizonyos helyzetekben miért nem tudok megfelelni az elvárásoknak és miért érzek annyi feszültséget ezzel kapcsolatban.

Amikor megismertem az erőforrásaimat soha többé nem akartam megváltoztatni magam, hanem meg akartam találni azokat a körülményeket és embereket, amik és akik között önmagam lehetek. Ismerd meg a belső erőforrásaidat és meglátod, hogy minden probléma, feladat vagy kihívás megoldásához benned van a válasz és a lehetőség, így soha többé nem kell másokra várnod.

 

Szerző: mindennapiszammisztika.hu

Forrás: http://mindennapiszammisztika.hu/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!

http://alternativegeszseg.hu/