Szűz Mária segítsége Anyák napjára – A válasz a kérdésedre valamiként az “anyával”, az “anyasággal” kapcsolatos.

A válasz a kérdésedre valamiként az “anyával”, az “anyasággal” kapcsolatos.

Szűz Mária melletted áll és segít, ha érzelmi bonyodalmakba keveredsz saját édesanyáddal, amilyen például a gyász, a harag vagy az aggodalom. Ha régóta háborúság dúl kettőtök között, ettől is megszabadít. Észre sem veszed, s más életterületeid is megtisztulnak közben.

Ha édesanyáddal olajozottabb lesz a kapcsolatod, más nőkkel is megjavul a viszonyod, kivált azokkal, akik a tekintélyt és a hatalmat képviselik számodra. Ezzel együtt te is fogékonyabb leszel, mivel a női energia befogadó. Amennyiben a női nemhez tartozol, és rendezed a viszálykodást édesanyáddal, önbecsülésed is megnő, és jobban tudod szeretni önmagadat is.

Lehet ez üzenet arról is, hogy vagy te magad anya vagy, vagy gondját viseled másoknak. A Szűzanya ezen az életterületen kíván segíteni neked. Többek között eloszlatja minden bűntudatodat és aggodalmadat, amely elrontaná a szülői lét örömeit. Ha általában szeretnéd segíteni a gyermekeket, kérd ehhez is a Szent Szűz közbenjárását. Ö annyira szereti a kicsinyeket, hogy szívest-örömest támogatja gondozóikat, így azok felkészültebben állhatnak a kicsik rendelkezésére.


Ha elfogadod az égi jeleket, és hiszel abban hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékú angyalok, oszd meg ezt a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL