Te melyik tájképet választanád? Ezt árulja el lelki világodról!

Csináld végig ezt a nagyon egyszerű, de annál érdekesebb tesztet, amely arról szól, hogy az alábbi tájképek közül válassz ki egyet, mely szívedhez legközelebb áll. Megtudod mi jellemző leginkább a lelkedre!

Ha választottál egy tájképet: Olvasd el mi jellemző leginkább a lelkedre!

1. Szenvedély

A végletek embere vagy, mindig energikus és tüzes. Egy hajszálnyit sem finomkodsz… soha. Vagy szeretsz, vagy gyűlölsz. A döntéseid hamar hozod meg, nem biztos, hogy éppen jól. Annyi energiád van, hogy legalább 5 embernek elég lenne. Igen, küldj nekünk is belőle. Úgy érzed, mindig és mindenhol szükség van rád, nélküled még a Nap sem kel fel reggel. Ettől persze jól felhúzod magad, szóval kicsit LAZÍTS!

2. Különcködő

Te olyan igazi excentrikus típus vagy, ugye? Semmi nem tetszik, mindenről megvan a saját kis véleményed. Nem érdekelnek a szabályok és a hagyományok. Ha elindultál a választott irányba, nem téríthet el semmi, ha kell kidöntöd az erdőt is, mert épp oda nőtt. Ne szégyelld, le a konformistákkal, váltsd meg a világot, és pusztítsd az erdőt.

3. Intuitív

Te aztán rálátsz a dolgokra. Olvasol az emberekből kívül belül, nem nagyon lehet átvágni. A Hazudj, ha tudsz nyomozója egy banános piskóta hozzád képet. Megérzed, ha valaki manipulálható, és olykor ki is használod ezt a helyzetet. Ne szégyelld! Szuper tehetséged van, használd is ki. Amíg egyesek egy helyben toporognak, te világot váltasz meg.

4. Csupa szív

Mindenkit beengedsz a szívedbe és az életedbe, annyira hatalmas szíved van. Vállalsz mindenféle kockázatot, ami a csalódást jelenti, nem riadsz el semmitől, senkinek nem fordítasz soha hátat. Mindig előtérbe helyezed mások problémáit, mint a sajátodat. Akkor is tudsz mosolyogni, ha legbelül romokban heversz. Te csak akkor tudod megoldani a saját gondjaid, ha másokon először segítettél.

5. Két lábon járó lelkiismeret

Te vagy a Tücsök a Pinokkióban! Hiszel abban, hogy az embert a tetteik alapján ítélik meg, hiszen te is azt teszed. Törekszel a jóra, mindig helyesen próbálsz cselekedni, és erre sarkallsz másokat is. Dühös vagy és sértett, hogy a világ nem így cselekszik, nem véletlen van ennyi szenvedés.  Te vagy a legodaadóbb lény a földön, csak veled működik ez a világ. Te vagy az olaj a gépezetben.

6. Mártír

Te vagy az, akinek a felkavaró múltja rányomta a bélyegét a jelenre. Nem akarsz változtatni, különben is minek, hiszen az élet csak egy rövid beteges vicc, bár próbálod a magad szarkasztikus módján a napos oldalát nézni. Természeted előnye, hogy nem lepődsz meg egy pofára esésen, sőt. Fel is vagy rá készülve.

7. Rejtélyes

Szereted a titokzatosságot, ami igaz is rád. Nagyon sok ellentmondás él benned, emiatt gyakran előfordul, hogy a hangulatod hatalmas fordulatot vesz. Nagyon megfontolt személyiség vagy, aki mindig kétszer is meggondolja, hogy mit mondjon vagy cselekedjen.

8. Érzékeny

Tipikus az az ember vagy, aki nem feledi el a múltbéli dolgokat, bár túllépsz rajtuk, mégis frissen él benned minden. Nagyon jók a megérzéseid, soha nem csapnak be téged, olyan vagy, akár egy boszorkány. Félsz kimutatni az érzékeny éned, ugyanis nagyon könnyű összetörni a szíved. Szakmát kellene váltanod és nyitnod kellene egy jósdát, annyira jó megérzéseid vannak!

 9. Filozófus

Mindennek szeretsz a mélyére tekinteni és szeretsz elmélkedni bizonyos dolgokon, még akkor is, ha az nagyon távol áll tőled. Egy kirakónak éled meg az életet, amelynek minden darabját alaposan megvizsgálod, számodra a rend és a felépítés a lényege mindennek. Vannak persze dolgok, amikhez nem értesz, például nem valószínű, hogy összecsavarozol egy IKEA bútort, de ez így van jól. Amíg te megfejted a mindenség elméletét, addig valaki majd csak összerakja a bútort is.

a cikk forrása: http://napiutmutatas.hu/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL