Tégy lakatot a szádra: 7 mondat, ami elűzi tőled a pénzt!

Tégy lakatot a szádra: 7 mondat, ami elűzi tőled a pénzt!

Az élet nem egy harc, azért élünk, hogy boldogak legyünk, segítsük egymást és jót cselekedjünk, mi mégis a pénzt hajszoljuk és elfelejtjük azt, hogy miért vagyunk a földön.

A pénz is fontos, mert pénz nélkül nem tudjuk biztosítani a megélhetésünket, mégis a tudatalattinkat arra programozzuk, hogy nem akarunk gazdagok lenni.

Ma kiválasztottunk nektek 7 olyan mondatot, amelyet általában mindenki használ. Ne mondjátok ki ezeket a mondatokat, ha szeretnétek bőségben, gazdagságban élni.

1. Nem tudom ezt megcsinálni

Mindent meg tudunk csinálni, csak mi állítjuk fel az akadályokat magunknak. Ennek több oka is lehet, az egyik pl., hogy nem hiszünk magunkban, a másik ok pedig a lustaság. Egyetlen akadály az évek múlása lehet, ezért ha szeretnénk gazdagok lenni, akkor ne húzzuk az időt.

2. Soha nem leszek gazdag

Ha ezeket a szavakat ismételgetjük akkor tényleg nem leszünk gazdagok, valósággá válik. Ezt az üzenetet küldjük az Univerzumnak, ezzel blokkoljuk a lehetőségeinket. Egyetlen szóval tudtára adjuk a világnak, hogy nem akarunk gazdagok lenni. Ehelyett ismételgessük inkább azt, hogy rövid időn belül gazdag leszek.

3. Erre nincs időm

Az a probléma, hogy nem tudjuk beosztani az időnket, a siker a jó időbeosztástól függ. Vegyük figyelembe melyek a fontos dolgok és szánjunk rájuk időt. Emlékezzünk csak mennyi időt töltünk hasztalanul egy nap.

4. A boldogság nem a pénzben rejlik

Az emberek sokszor csúnyán beszélnek a pénzről, sokan azt mondják, hogy a pénz nem boldogít, de ezzel csak a lustaságukat takarják. A pénz hozzásegít bennünket ahhoz, hogy szertetegyünk olyan dolgokra amink még nincs: lakás, autó, utazás és még sok minden más. Ezektől a dolgoktól boldogabbak leszünk. Ne változtassuk át a pénzt egy rossz dologgá.

5. A pénzt nehéz megkeresni

Ha ezeket a szavakat hangoztatjuk akkor biztosan olyan munkánk van amit nem szeretünk. Ki kötelez bennünket arra, hogy azt a munkát végezzük? Ha olyan munkát végzünk amit nem szeretünk, akkor állandóan idegesek vagyunk. Ha nem tudunk munkahelyet változtatni, akkor ismételjük a következő szavakat: eleget dolgozom, ezért a pénz szeret engem.

6. Az élet igazságtalan

Ezt csak a lusta emberek mondják. Meg tudjuk teremteni magunk körül azt a valóságot amelyet szeretnénk. Az ami most körülvesz bennünket a belsőnk reakciója, ezt gondolatokkal és érzésekkel meg tudjuk változtatni jó irányba. Mosolyogjunk az életre és ő biztosan hasonlóképpen fog válaszolni nekünk.

7. Nincs pénzem

Ez egy nagyon veszélyes mondat ugyanúgy mint a fenti sorokban említettek. Töröljük ki a szótárunkból ezeket a negatív szavakat. Amikor ezeket a szavakat ismételgetjük, azt küldjük az Univerzumnak, hogy ő adott pénzt, de nekünk nincs. Miért adjon még pénzt nekünk, ha nem tudjuk megbecsülni azt amink van.

Ne a fizetésre fordítsuk a hangsúlyt, hanem csináljuk azt amit szeretünk és vigyázzunk a kimondott szavakra.


forrás: https://ketkes.com/tegy-lakatot-a-szadra-7-mondat-ami-eluzi-toled-a-penzt/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL