Telihold a Vízöntőben! Kollektív karma: meg kell tanulnunk az empátiát és a szeretetet!

Telihold a Vízöntőben! Kollektív karma: meg kell tanulnunk az empátiát és a szeretetet!

Ha felnézel az égre, már látszik, hogy jócskán kerekedik a Hold, viszont kiteljesedni csak augusztus 15-én, csütörtökön fog. Telihold napján százszorosan hatnak ránk az energiák, most nagyon sok energiát fogunk kapni ahhoz, hogy elengedjük az önmagunkról alkotott téves meggyőződéseket.

Érzéseid felszabadulnak és valósággal elárasztanak, még ha néha nem is tudjuk pontosan, hogy mit akarunk, próbáljuk kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. Most alkalmunk nyílik az objektív döntéshozatalra, az érzelmekkel szemben előtérbe kerül az racionalitás.

Megnő a változás iránti igényünk, nem csak a saját, hanem a környezetünk megújításán is elkezdünk dolgozni. Úgy gondoljuk, hogy irányításunk alatt tudjuk tartani az eseményeket, de bizony vannak olyan kaotikus helyzetek, melyekben valósággal elveszünk.

Egy olyan időszak következik, amikor le kell győznünk saját magunkat, szembe kell néznünk a félelmeinkkel, és tovább kell lépnünk. Megtörténhet, hogy úgy érezzük, kissé kilógunk a sorból, viszont merjük nyugodtan vállalni a másságunkat, hiszen csak ezáltal juthatunk előbbre. A szeretet, a megértés és az együttérzés legyen a 3 kulcsszó az új életünkben.

Augusztus 15. után a Mars és a Vénusz együttállása során még jobban felerősödnek az érzelmek, nagyon temperamentumosak lesznek a napok, sokkal jobban kell koncentráljunk ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani az eseményekkel.

Próbáljuk megőrizni a nyugalmunkat, ne akarjunk mindenben feltétlenül részt venni, alakítsunk ki semlegesebb hozzáállást. Hajlamosak leszünk arra, hogy felindulásból cselekedjünk, de jobb, ha átgondoljuk a dolgokat, és csak utána döntünk.

Kisebb botrányok és hatalmi játszmák is jellemzőek lesznek erre az időszakra, a párkapcsolatokban is vitás helyzetek alakulhatnak ki. A legjobb feszültségoldó módszer a meditáció lehet, próbáljunk ellazulni, így közelebb kerülhetünk a belső énünkhöz.

Türelem, tolerancia és empátia által minden akadályt és felmerülő problémát legyőzhetünk.


FORRÁS: https://filantropikum.com/augusztus-15-telihold-a-vizontoben-kollektiv-karma-meg-kell-tanulnunk-az-empatiat-es-a-szeretetet/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Az Univerzum hangja, az OM mantra. Ez a meditációs zene megszabadít a negatív erőktől, és felszabadítja a benned rejlő energiákat!

https://youtu.be/GSOM7u4vtNc


Ez a rezgésszint megnyitja és harmonizálja a bőséget az életedben, 432Hz


Ez a rezgésszint tökéletesen megtisztítja a testet és a lelket, valamint az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával! 417Hz


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL