Teremtő képzelet/Vizualizáció: Három alapfeltétel

Három feltétel van benned, amelyek meghatározzák, milyen sikeresen tudod alkalmazni az alkotó vizualizációt bármely adott helyzetben:

Vágy. Igazán vágynod kell arra, hogy megszerezd vagy megteremtsd, amit a vizualizációhoz kiválasztottál. A „vágy” szó alatt itt nem egy valamit megkaparintani akaró szenvedélyt értek, hanem egy tiszta, erős, céltudatos érzést. Tedd fel magadnak a kérdést: „Vágyom-e arra, hogy ez a célom megvalósuljon, igazából, tiszta szívemből?”

Hit. Minél jobban hiszel kiválasztott célodban és abban, hogy elérheted azt, annál biztosabb lehetsz, hogy így fog történni. Tedd fel magadnak a kérdést: „Hiszek-e abban, hogy ez a cél megvalósítható?” És ezt is: „Hiszek-e abban, hogy számomra lehetséges a dolog megvalósítása vagy megszerzése?”

Elfogadás. Fontos, hogy készségesen elfogadd és birtokold majd azt, amit most keresel. Néha ugyanis olyan célokat követünk, amelyeket valójában nem akarunk elérni; jobban megfelel a keresés folyamata. Tedd fel magadnak a kérdést: „Valóban azt akarom, hogy ezt a dolgot teljesen birtokoljam?”

Ez a három elem együtt adja ki azt, amit én szándéknak nevezek. Amikor komolyan szándékozol létrehozni valamit – azaz mélyen vágysz rá, tökéletesen elhiszed, hogy meg tudod tenni, és teljesen fel vagy készülve arra is, hogy megkapod – egész egyszerűen nem történhet meg, hogy nem teljesül a dolog, és általában egész rövid időn belül teljesül is.

Minél pontosabb és erőteljesebb ez a szándékod, annál gyorsabban és könnyebben fog megvalósulni alkotó vizualizációd. Bármely adott helyzetben kérdezd meg magad szándékod komolysága felől. Ha az gyenge és bizonytalan, erősítsd meg a következő gondolat gyakori elmondásával:

Szándékom komoly, hogy ezt itt és most létrehozzam.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 

Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL